Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Încă un transfer de răsunet! Echipa care l-a ratat pe Ianis a adus alt internaţional român: "Ne-a sedus. Preţul lui a fost mai mic"

BREAKING NEWS | Încă un transfer de răsunet! Echipa care l-a ratat pe Ianis a adus alt internaţional român: "Ne-a sedus. Preţul lui a fost mai mic"
Comentarii

Antrenorul echipei Standard Liege, Michel Preud'homme, a dezvăluit că Ianis Hagi a fost de asemenea pe lista grupării belgiene, care l-a transferat în cele din urmă pentru Denis Drăguş.

Fostul mare portar belgian a dezvăluit ce a făcut-o pe conducerea clubului Standard Liege să îl transfere pe Denis Drăguş.

"Este un pariu pentru viitor. Am avut ocazia să îl urmărim de la finalul sezonului trecut, în acelaşi timp cu Ianis Hagi, pentru că amândoi ne-au fost propuşi. Aveam în vedere mai mulţi jucători în stilul lui Hagi. Drăguş ne-a sedus şi a avut aceleaşi cifre ca Hagi în sezonul trecut. Iar preţul lui era şi mult mai mic. Ne-a fost prezentat ca atacant, dar poate juca foarte bine şi pe flancuri", a declarat Michel Preud'homme.

Denis Drăguş, transfer la Standard Liege

Preşedintele clubului Viitorul, Gică Popescu, a anunţat joi transferul atacantului Denis Drăguş la Standard Liege.

"99% e jucătorul lui Standard Liege. De mâine (n.r. - vineri)! Când va face vizita medicală, contractul intră în vigoare", a declarat "Baciul" pentru TVR 1.

Denis Drăguş, în vârstă de 20 de ani, s-a format la academia clubului Viitorul şi a debutat la prima echipă în urmă cu doi ani. De atunci, el a adunat 57 de meciuri, 13 goluri şi şase pase decisive.

Standard Liege va plăti în jur de două milioane de euro pentru aducerea Denis Drăguş, Viitorul urmând să păstreze şi un procent dintr-un viitor transfer.

Afla mai multe despre: dragus 

viewscnt
Articole similare