Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Începe oficial războiul pentru banii de pe transferul lui Sala! Nantes şi-a pus ameninţarea în practică. Anunţul făcut de FIFA

BREAKING NEWS | Începe oficial războiul pentru banii de pe transferul lui Sala! Nantes şi-a pus ameninţarea în practică. Anunţul făcut de FIFA

Campionate

Comentarii

Presa din Anglia anunţă că FC Nantes a demarat astăzi în mod oficial acţiunea prin care încearcă să obţină banii aferenţi transferului lui Emiliano Sala la Cardiff.

Francezii au depus o plângere oficială la FIFA, prin care cer achitarea de către clubul galez a primei tranşe din suma totală de transfer, de 17 milioane de euro.

Nantes consideră că trebuie să primească 6 milioane de euro imediat. Iniţial, "canarii" le-au dat ultimatum celor de la Cardiff să achite prima tranţă până pe 20 februarie, dar au mai aşteptat încă o săptămână, pentru a permite finalizarea anchetei privind prăbuşirea aeronavei în care se afla regretatul atacant.

Sala şi pilotul avionului, Dave Ibbotson, au murit după ce aeronava s-a prăbuşit în timp ce traversa Canalul Mânecii, în drum spre Cardiff.



FIFA a confirmat acţiunea celor de la Nantes: "Putem confirma că am primit, ieri, o cerere din partea FC Nantes împotriva Cardiff City, în legătură cu transferul lui Emiliano Sala. Analizăm problema şi în acest moment nu avem niciun alt comentariu de făcut asupra acestui caz".

Afla mai multe despre: emiliano sala 

viewscnt
Articole similare