Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Informaţie BOMBĂ! Cristian Chivu, întoarcere nesperată în România. Conducerea l-a contactat deja: ce i s-a propus

BREAKING NEWS Informaţie BOMBĂ! Cristian Chivu, întoarcere nesperată în România. Conducerea l-a contactat deja: ce i s-a propus

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a recunoscut că antrenorul de la grupele de juniori ale lui Inter, Cristi Chivu, a fost pe lista FRF pentru banca tehnică a naţionalei U21 a României. Deşi câştigător a ieşit Adrian Mutu, oficialul federaţiei a recunoscut că are alte planuri cu fostul fundaş al naţionalei.

Cristi Chivu a fost pe lista pentru naţionala U21

Într-o conferinţă de presă în care a fost prezentat Adrian Mutu ca noul selecţioner al României U21, Mihai Stoichiţă a vorbit şi despre una dintre celelalte variante. Chivu a fost luat în considerare, iar, după ce Mutu a fost ales selecţioner, se pare că fostului căpitan al naţionalei i se pregăteşte un alt rol în cadrul FRF. 

"Chivu a fost una dintre opţiunile de la Comisia Tehnică în care membrii mi-au sugerat trei nume. Nu vă pot spune acum, dar avem alte proiecte cu Cristi Chivu, am alte gânduri cu el", a declarat Mihai Stoichiţă.

"După cum ştiţi, ieri, în cadrul CeX, s-a luat această hotărâre, propunerea fiind făcută în cadrul Comisiei Tehnice. Mi se pare continuarea liniei FRF în a promova antrenori, care vin din iarbă şi care au trecut glorios la naţionala României. Îi cunoaştem experienţa lui Adrian Mutu ca jucător şi ca antrenor. El poate împărtăşi experienţa sa cu tinerii jucători ai noştri. Această echipă interesează acum, în urmă cu patru ani nu interesa pe nimeni. E bine că această echipă a devenit importantă, e bine că suscită interes. Îi urez multă baftă!", a mai spus oficialul FRF. 

Cristi Chivu îşi continuă munca la Inter

În sezonul 2018-2019, după pauză de 5 ani, Cristi Chivu s-a întors în iarbă şi a preluat echipa U14 a celor de la Internazionale Milano. În doar un singur an, după rezultate foarte bune cu U14, a fost promovat la U17 - iar Interul sub comanda sa străluceşte din nou: "Noi toţi, cei din staff, avem datoria şi obiectivul de a-i creşte pe cei mici şi de a-i pregăti bine pentru prima echipă, lucru care se poate întâmpla anul următor sau pe viitor. În acest moment, ne bucurăm de sărbători în compania familiilor, iar pe 3 ianuarie vom avea timp şi spaţiu să începem pregătirea pentru noul an", a declarat Chivu, într-un interviu acordat italienilor de la InterTV.

"Am muncit, muncim şi vom munci şi pe viitor. Principalul obiectiv al sectorului juvenil este acela de a-i face pe cei tineri să înţeleagă că trebuie să muncească şi să se folosească de acest lucru. În 2019 am văzut rezultate foarte bune în tot sectorul de tineret de la Inter. Ne concentrăm ca anul viitor să ne îmbunătăţim performanţele", a mai spus Chivu.

Afla mai multe despre: cristian chivumihai stoichitafrfnationala romaniei u21romania u21cristian chivu frf 

viewscnt
Articole similare