Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ioan Niculae a anunţat oficial două super mutări la Astra: "Ne batem la titlu cu aceste transferuri"

BREAKING NEWS | Ioan Niculae a anunţat oficial două super mutări la Astra: "Ne batem la titlu cu aceste transferuri"

Astra Giurgiu

Comentarii

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a dezvăluit că noul lider al Ligii 1 este foarte aproape de a perfecta două transferuri importante.

Ambii jucători sunt români şi şi-au dat acceptul să se transfere la Astra, însă unuia dintre ei îi mai trebuie acceptul actualului club, susţine patronul Astrei.

Ioan Niculae a anunţat oficial două super transferuri la Astra

"Se vor face cel puţin două transferuri importante în iarnă. Sperăm să întărim şi mai mult partea ofensivă. Mai avem nevoie şi de un jucător la mijloc. Doi dintre trei îi ştim. Unul şi-a dat acceptul, dar să vedem condiţiile financiare. Al doilea vrea să vină, dacă îl lasă clubul, pentru că încă depinde de club. Români. Unul singur e străin, dar nu străin de România. E cu paşaport de România. Vom avea un cuvânt greu de spus în lupta la titlu cu aceste transferuri", a declarat Ioan Niculae.

Astra a trecut provizoriu pe primul loc

Astra Giurgiu a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), formaţia Academica Clinceni, în etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din 2019. Oaspeţii au jucat în inferioritate din minutul 36, după eliminarea lui Răuţă. Matei, Alibec şi Begue au reuşit una dintre cele mai spectaculoase faze din acest sezon, la golul al doilea.

Au marcat: Răuţă '5 (a), Begue '27, Alibec '71 / David Bruno '77 (a).

În urma acestui rezultat, Astra Giurgiu a trecut provizoriu pe locul I, cu 43 de puncte. CFR Cluj are 41 de puncte şi ocupă locul 2, urmată de CSU Craiova, cu 37 de puncte, şi FCSB, 36 de puncte. Aceste trei echipe nu au jucat în etapa 22. În plus, FCSB mai are o restanţă cu FC Voluntari, care va avea loc anul viitor.

Academica Clinceni rămâne pe locul 12, de baraj, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt, de pe locul 13, retrogradabil, care nu a evoluat în această etapă.

Afla mai multe despre: ioan niculae 

viewscnt
Articole similare