Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Ionel Gane şi-a anunţat demisia după înfrângerea cu FC Argeş: ”A fost ultimul meu meci la Dinamo. E nevoie de o schimbare” VIDEO

BREAKING NEWS Ionel Gane şi-a anunţat demisia după înfrângerea cu FC Argeş: ”A fost ultimul meu meci la Dinamo. E nevoie de o schimbare” VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Ionel Gane şi-a anunţat în vestiar jucătorii că renunţă la cârma echipei Dinamo. El a confirmat decizia, ulterior, la interviul de după meci.

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Argeş, în etapa a XXVII-a a Ligii I. Pentru Dinamo a marcat Achim '71, iar pentru FC Argeş au punctat Grecu '28 şi Malele '84 (penalti).

La finalul partidei, în vestiar, antrenorul Ionel Gane şi-a anunţat jucătorii că renunţă la conducerea tehnică a echipei. Fanii din DDB ar dori să-l readucă la echipă pe Gheorghe Mulţescu, antrenor cu care ar fi discutat deja pentru preluarea echipei, confirmă şi Gazeta Sporturilor.

”A fost ultimul meci, eu mă opresc aici. Le-am mulţumit pentru momentele bune, dar e nevoie de o schimbare. Nu am ce să le reproşez la meciul de astăzi, am dominat, dar ne-a lipsit golul doi. Am luat decizia imediat după meci. Rămâne între noi cum au reacţionat băieţii. Dacă astăzi câştigam, rămâneam. Cred că e nevoie de o schimbare. Eu am făcut ce am putut, am rămas în momentele grele, dar asta a fost. Suporterii au dreptate când echipa nu merge. Ei m-au rugat să rămân în iarnă, încă nu am vorbit cu cei din DDB, dar o să vorbesc. Poate cine va veni va aduce un alt suflu, o altă doză de încredere. Eu mi-am asumat atunci când am rămas, într-o situaţie dificilă, dar rezultatele nu mă mulţumesc pe mine, ca antrenor. Nu a fost prea mult pentru mine, dar am trecut prin multe. M-am confruntat cu multe probleme. Am respect pentru cei din DDB şi pentru toţi suporterii, pentru că fără ei era mult mai rău.  Nu am niciun regret. Tot ce am făcut, am făcut ce am simţit. Mă bucur că am avut puterea şi curajul să merg înainte într-o situaţie foarte grea. Le mulţumesc tuturor! a confirmat Ionel Gane, după meciul cu FC Argeş.

Dinamo - FC Argeş 1-2

Criza se prelungeşte la Dinamo, după un nou eşec pe teren propriu. FC Argeş a deschis scorul în Ştefan cel Mare la mijlocul primei reprize, prin Grecu. Alb-roşiii puteau reveni în meci până la pauză, dar Muşat a scos de pe linia porţii la execuţia lui Puljic.

Dinamo şi-a continuat asaltul în partea a doua, iar Sorescu a ratat incredibil unu la unu cu portarul. Insistenţele câinilor au fost răsplătite până la urmă la mijlocul părţii a doua. Achim a pivotat superb în careu şi a restabilit egalitatea. La cealaltă poartă, Palic şi-a iertat fosta echipă la gafa lui Eşanu. Nu a putut înscrie cu poarta goală.

După numai două minute, FC Argeş a dat lovitura. Puljic a făcut fault în careu, iar Malele a marcat de la punctul cu var al 11-lea său gol din acest sezon. S-a terminat 2 la 1 pentru FC Argeş, care s-a apropiat la un singur punct de playoff. Fără victorie de şapte meciuri, Dinamo a rămas pe loc de baraj.

 

Afla mai multe despre: ionel gane 

viewscnt
Articole similare