Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ionuţ Radu, ce lovitură! Anunţ OFICIAL: a semnat deja contractul

BREAKING NEWS | Ionuţ Radu, ce lovitură! Anunţ OFICIAL: a semnat deja contractul

Stranieri

Comentarii

S-a închis o "poartă" pentru Ionuţ Radu (22 de ani). West Ham, clubul englez despre care s-a scris că îl vrea pe portarul român, şi-a luat alt goalkeeper, unul mai experimentat, iar Radu nu mai are şanse să ajungă la Londra, în Premier League.

West Ham a oficializat transferul lui Darren Randolph (32 de ani), goalkeeper irlandez care a mai îmbrăcat tricoul londonezilor. West Ham s-a aflat pe lista cluburilor care îl doreau pe portarul român intrat în disgraţia noului antrenor de la Genoa, Davide Nicola.

Randolph se întoarce după doi ani şi jumătate la West Ham, după o experienţă la Middlesbrough. Acesta a semnat până în 2023 cu gruparea pregătită în prezent de David Moyes.

Ionuţ Radu a plecat de la Genoa

Agentul lui Ionuţ Radu a anunţat plecarea iminentă a portarului de la "grifoni". "Aventura lui Ionuţ Radu la Genoa s-a terminat", au fost chiar cuvintele folosite de agentul lui Ionuţ Radu. Jucătorul nu mai aşteaptă să vină vara pentru a pleca de la echipă şi rămâne de văzut dacă va ajunge la Inter sau în altă partă.

"Nu a meritat acest tratament. Aventura lui la Genoa s-a terminat. Are oferte din Italia, dar şi din afară", a declarat Oscar Damiani, impresarul lui Ionuţ Andrei Radu.

Aşadar, portarul în vârstă de 22 de ani pleacă de Genoa după an şi jumătate. El este nemulţumit de tratamentul la care a fost supus de la începutul acestui an. Om de bază la "grifoni", Radu a fost "aruncat" pe banca de rezerve odată cu venirea lui Perin, care a gafat în ultima etapă din Serie A.

Genoa a decis să îl aducă pe Perin de la Juventus, din moment ce Radu oricum se întorcea la Inter în vară, însă după toate cele întâmplate, Radu a decis să pună punct aventurii la Genoa încă din acest moment.

  • 15 milioane de euro este cota lui Ionuţ Radu, potrivit transfermarkt.com
  • 52 de meciuri a jucat Radu la Genoa. El a fost iniţial împrumutat de "grifoni", cumpărat apoi definitiv, doar pentru a fi răscumpărat de Inter în vara trecută şi împrumutat, din nou, la Genoa

Afla mai multe despre: ionut raduwest hamdarren randolphtransferoficial 

viewscnt
Articole similare