Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ionuţ Radu, OUT de la Genoa! Inter a intrat pe fir şi îl împrumută la un alt club

BREAKING NEWS | Ionuţ Radu, OUT de la Genoa! Inter a intrat pe fir şi îl împrumută la un alt club

Stranieri

Comentarii

Soarta lui Ionuţ Radu în Serie A va fi decisă în zilele următoare, când oficialii lui Inter şi Genoa se vor întâlni. Portarul român ar putea reveni la Inter, întrucât "grifonii" l-ar putea aduce pe Mattia Perin, de la Juventus. Totuşi, există varianta ca Radu să fie împrumutat la un alt club

Cele două cluburi vor discuta în mod special despre cei doi fotbalişti împrumutaţi la penultima clasată din Serie B. Contracetele lui Ionuţ Radu şi Andrea Pinamonti vor expira la finalul actualui sezon, iar cei doi ar urma să revină la Inter. În acest moment, ambii fotbalişti sunt ameninţaţi de transferurile pe care Genoa doreşte să le facă în perioada din iarnă. Poate cea mai importantă mutare a "grifonilor" o reprezintă transferul lui Mattia Perin, de la Juventus, portar cu care Ionuţ Radu va avea o concurenţă acerbă pentru postul de titular, conform Tuttosport.

Sursa citată mai susţine că Inter ar lua în calcul inclusiv varianta unei reveniri mai rapide a lui Radu în lot. Totuşi, românul ar urma să fie din nou împrumutat, dacă nu va reuşi să-i ia faţa titularului Samir Handanović.

Ionuţ Radu se poate întoarce la Inter în vara lui 2020

Agentul lui Radu, Crescenzo Cecere, a anunţat în urmă cu puţin timp că portarul român e în atenţia lui Antonio Conte, antrenorul Interului, şi că, din vară, aceasta se va întoar ce pe "Giuseppe Meazza" să-i facă concurenţă veteranului Samir Handanovic.

"Ritmul de creştere este în linie cu aşteptările tuturor, după acest sezon el va reveni la Inter şi îşi va disputa postul cu Samir Handanovic. La Genoa, el a crescut şi s-a impus ca unul dintre portării cei mai importanţi. A fost cea mai bună alegere, a avut posibilitatea de a creşte, chiar cu ceva naivitate cauzată de lipsă iniţială de experienţă. A fost de multe ori determinant, va fi şi în viitor. Antonio Conte îl urmăreşte. Se gândeşte şi la echipa naţională şi speră să debuteze după evoluţiile optime de la Under 21. A venit şi premiul din România, de cel mai bun portar, o recunoaştere care ne flatează. Inter este un mare club, cu un antrenor extraordinar. El pregăteşte prezentul, dar şi viitorul. Şi cu Radu este un proiect care se desfăşoară de mulţi ani", a declarat Cecere pentru Tuttomercatoweb.

Afla mai multe despre: ionut radugenoaintertransfer ionut raduionut radu inter 

viewscnt
Articole similare