Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ionuţ Radu pleacă de la Genoa, dar nu se întoarce la Inter. La ce echipă îl trimit nerazzurrii

BREAKING NEWS | Ionuţ Radu pleacă de la Genoa, dar nu se întoarce la Inter. La ce echipă îl trimit nerazzurrii

Inter Milano

Comentarii

Ionuţ Radu traversează o perioadă dificilă la Genoa şi îşi poate încheia aventura în tricoul "grifonilor", în această iarnă.

Portarul român şi-a pierdut locul de titular în poarta echipei Genoa, odată cu revenirea lui Mattia Perin pe Stadio Luigi Ferraris. Goalkeeper-ul italian, care a mai jucat la Genoa timp de zece ani, a fost împrumutat de la Juventus Torino, acolo unde nu a reuşit să se impună după transferul din 2018, pentru 14,2 milioane de euro.

Deşi Radu a fost titular de drept în ultimul an şi jumătate, Perin i-a luat imediat faţa în echipa de start, situaţie care nu îi este deloc pe plac românului. Prin urmare, Radu vrea să plece de la Genoa încă din această iarnă, deşi împrumutul de la Inter este valabil până la finalul sezonului. 

Miercuri a apărut şi o primă variantă pentru Ionuţ Radu. Conform site-ului de specialitate Tutto Mercato, Inter vrea să îl trimită la Hellas Verona, în schimbul fundaşului central italian de origine albaneză Marash Kumbulla.

Fundaşul de la Hellas Verona a impresionat în această ediţie de Serie A, în care a adunat 11 prezenţe şi a reuşit să înscrie un gol, iar Inter se bate cu Napoli pentru semnătura sa. Napoletanii oferă 15.000.000 de euro, în timp ce Inter vrea să îi dea la schimb pe Federico Dimarco sau pe Ionuţ Radu, pe lângă o sumă de bani.

Ionuţ Radu pleacă de la Genoa, după ce a pierdut primele minute în acest sezon al Serie A

Antrenorul Davide Nicola l-a scos din poartă pe Ionuţ Radu la meciul cu Sassuolo, câştigat de "grifoni", scor 2-1.

Radu, 22 de ani, este jucătorul echipei Inter Milano, el fiind împrumutat până la finalul sezonului la Genoa. El nu a lipsit niciun minut din poartea echipei genoveze, în cele 17 meciuri jucate în acest sezon, în Serie A. Cu toată că portarul român a avut de multe ori intervenţii salvatoare, Genoa este pe locul 20, ultimul, cu 11 puncte, la patru puncte de Sampdoria de pe locul 17, care asigură menţinerea în Serie A.

Ionuţ Radu a primit 35 de goluri în această ediţie a campionatului italian, cele mai multe dintre portarii din Serie A, la egalitate cu brazilianul Gabriel de la Lecce.

Afla mai multe despre: ionut radu 

viewscnt
Articole similare