Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Ionuţ Radu semnează! Contract pe un an şi jumătate la o echipă importantă din Europa. Impresarul a făcut anunţul OFICIAL

BREAKING NEWS | Ionuţ Radu semnează! Contract pe un an şi jumătate la o echipă importantă din Europa. Impresarul a făcut anunţul OFICIAL

Stranieri

Comentarii

Oscar Damiani, impresarul portarului Ionuţ Radu, a anunţat că negociază transferul internaţionalului român la gruparea franceză Nice.

"Radu şi-a făcut datoria, a fost cel mai bun de la Genoa, apoi clubul a făcut alegerea, de aceea va pleca de acolo. Dacă e să fie rezervă, va fi în altă parte. Sunt la Nisa în acest moment şi clubul l-ar vrea, dar nu pentru şase luni, ci pentru cel puţin un an şi jumătate. Radu merită o echipă care să-l aprecieze", a declarat Damiani, la Radio Marte.

Ionuţ Radu, 22 de ani, şi-a pierdut postul de titular la Genoa, după ce gruparea genoveză l-a împrumutat, la începutul acestei luni, pe Mattia Perin de la Juventus.

Radu este jucătorul echipei Inter Milano, el fiind împrumutat până la finalul sezonului la Genoa. El nu a lipsit niciun minut din poartea echipei genoveze, în primele 17 meciuri jucate în acest sezon, în Serie A.

Nice ocupă locul 11, în campionatul Franţei, cu 28 de puncte, după 20 de jocuri. La echipa antrenată de fostul internaţional francez Patrick Vieira, titularul postului de portar este argentinianul Walter Daniel Benitez, în vârstă de 26 de ani.

viewscnt
Articole similare
VIDEO Cutremurator: Diego Maradona a murit intr-o casa fara baie normala. Locuinta, improvizata...