Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Jocurile Olimpice la un pas să fie suspendate! Anunţul spaniolilor

BREAKING NEWS Jocurile Olimpice la un pas să fie suspendate! Anunţul spaniolilor

Alte sporturi

Comentarii

Presa din Spania anunţă că sunt şanse din ce în ce mai mari ca Jocurile Olimpice să fie suspendate.

Angel Garcia, jurnalist spaniol specializat în extra sport, a anunţat la microfonul Cadena Cope că "toate indiciile ne fac să credem că Jocurile Olimpice vor fi amânate".

Sursa citată susţine că oameni importanţi din cadrul Comitetului Olimpic Internaţional i-au confirmat această situaţie. Rămâne de văzut dacă această măsură anunţată de Angel Garcia va fi una cu caracter temporar, sau de formă definitivă.

SUA  a solicitat oficial amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Federaţia Americană de Atletism a cerut amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, în contextul pandemiei de coronavirus, relatează L’Equipe.

Preşedintele federaţiei de atletism, Max Siegel, i-a trimis o scrisoare oficială şefei Comitetului Olimpic American, Sarah Hirshland, solicitându-i acesteia să pledeze pentru amânarea JO.

“Ştim că nu există răspunsuri perfecte şi că aceasta este o decizie foarte complexă şi dificilă, dar această poziţie măcar le oferă sportivilor liniştea de a şti că vor avea timp ca să se pregătească aşa cum trebuie fizic, psihic şi emotional, pentru a putea participa la Jocuri Olimpice sigure şi de succes, şi de a se concentra acum pentru a avea grijă de ei şi de familiile lor. Cerem USOPC, ca lider în Mişcarea Olimpică, să îşi folosească vocea şi să vorbească în numele sportivilor”, se arată în scrisoarea semnată de Siegel.

Mai devreme, Federaţia Americană de Nataţie a cerut şi ea amânarea JO.

Afla mai multe despre: jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare