Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Jose Mourinho, demis de la Tottenham. Cine va pregăti echipa şi cine e favorit să o preia pe Spurs din sezonul următor

BREAKING NEWS | Jose Mourinho, demis de la Tottenham. Cine va pregăti echipa şi cine e favorit să o preia pe Spurs din sezonul următor
Comentarii

Presa din Anglia anunţă că Tottenham l-a demis pe Jose Mourinho (58 de ani), cu doar o săptămână înaintea finalei Cupei Ligii Angliei.

Remiza din deplasarea de la Everton, scor 2-2, i-a fost fatală lui Jose Mourinho. În urma unei şedinţe, luni dimineaţă, conducătorii lui Tottenham au luat decizia de a-l demite pe managerul portughez de 58 de ani.

Venit pe banca tehnică a lui Spurs în noiembrie 2019, Mourinho va fi înlocuit la conducerea echipei de Ryan Mason şi de Chris Powell, care vor asigura interimatul până la finalul actualului sezon. Favorit să-i ia locul portughezului ar fi Julian Nagelsmann, antrenorul lui Leipzig.

Cu un parcurs dezamăgitor în a doua parte a stagiunii, Tottenham are o singură victorie în ultimele cinci meciuri disputate în Premier League şi ocupă locul 7 în clasament, la cinci puncte în spatele lui West Ham, ocupanta locului 4, ultimul care asigură prezenţa în sezonul următor al Ligii Campionilor. În plus, la decizia conducerii a contat şi eliminarea surprinzătoare suferită de Tottenham în optimile de finală din Europa League, când londonezii au cedat dubla manşă cu Dinamo Zagreb.

Pe 25 aprilie, Tottenham va juca finala Cupei Ligii Angliei, cu Manchester City, şi va avea ocazia să câştige primul trofeu după o pauză de 13 ani.

  • 45 de victorii, 17 remize şi 24 de înfrângeri a înregistrat Jose Mourinho în cele 86 de meciuri în care a condus-o pe Tottenham, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare