Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS: Jose Mourinho, OUT de la Manchester United! Suma fabuloasă pe care o încasează antrenorul portughez

BREAKING NEWS: Jose Mourinho, OUT de la Manchester United! Suma fabuloasă pe care o încasează antrenorul portughez
Comentarii

Antrenorul Jose Mourinho a fost concediat de Manchester United, a anunţat, marţi dimineaţă, gruparea engleză. Tehnicianul portughez se desparte de Diavoli după doi ani şi jumătate.

"Clubul vrea să îi mulţumească lui Jose pentru munca depusă în această perioadă la Manchester United şi să îi ureze succes în viitor. Un antrenor interimar va fi numit până la sfârşitul acestui sezon, timp în care clubul va căuta un nou manager", se precizează în comunicat.

Conform Daily Mail, Mourinho va încasa 25 de milioane de euro, în contextul în care Manchester United încă este angrenată în Liga Campionilor, acolo unde urmează să o întâlnească pe Paris Saint-Germain, în optimi de finală.

În Premier League, însă, lucrurile sunt complicate. Manchester United are parte de un sezon 2018-2019 mult sub standardele clubului. Diavolii ocupă locul 6 în campionat, după 17 etape, cu 26 de puncte - 19 mai puţine decât liderul Liverpool.

Dincolo de rezultatele dezastruoase ale lui United, fanii şi-au manifestat în mai multe rânduri nemulţumirea cu privire la stilul de joc abordat de echipa de pe Old Trafford, dar şi de modul în care Mourinho a gestionat relaţia cu vedetele clubului, printre care se numără şi cel mai scump transfer din istoria Diavolilor, francezul Paul Pogba.

Potrivit Mirror, la meciul cu Fulham, echipa va fi condusă de secundul Michael Carrick.

Jose Mourinho, în vârstă de 53 de ani, a mai antrenat în cariera sa formaţiile Benfica Lisabona, Uniao Leiria, FC Porto, Chelsea Londra, Internazionale Milano, Real Madrid şi a câştigat 22 de trofee.

3 trofee a cucerit Jose Mourinho cu United, toate în sezonul 2016/2017: Supercupa Angliei, Cupa Ligii Angliei şi Europa League

84 de victorii a adunat Mourinho la United, precum şi 32 de remize şi 26 de înfrângeri

Afla mai multe despre: mourinhounited 

viewscnt
Articole similare