Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Judecătorii au stabilit că CS U Craiova nu deţine palmaresul Universităţii Craiova. Decizia este definitivă

BREAKING NEWS | Judecătorii au stabilit că CS U Craiova nu deţine palmaresul Universităţii Craiova. Decizia este definitivă

Superliga

Comentarii

CS U Craiova a pierdut procesul prin care cerea confirmarea faptului că deţine palmaresul Universităţii Craiova. Decizia a fost dată în 18 iunie, dar abia acum a venit motivarea.

Echipa din Liga 1 a pierdut o luptă importantă în războiul pe care-l are cu Adrian Mititelu. CS U Craiova a cerut la Tribunalul Dolj confirmarea palmaresului, dar judecătorii nu le-au dat o soluţie favorabilă. Decizia a fost atacată la Curtea de Apel Timişoara, însă CS U Craiova n-a avut succes nici de această dată. Judecătorii au constatat că nu există nicio legătură între actuala echipă din Liga 1 şi adevărata Universitatea Craiova. Decizia este definitivă şi mai poate fi atacată doar pe vicii de procedură.

Postarea lui Adrian Mititelu:

Curtea de Apel Timisoara a confirmat sentinta Tribunalului Dolj prin care s-au statuat urmatoarele :

- Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova este infiintat in anul 1995 si ca nu are nicio legatura cu vechiul club de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.

- In faza de apel, clubul condus de Badea nu a prezentat nici cea mai mica dovada ca ar fi desfasurat activitate fotbalistica vreodata.

- Procesul care a vizat numele de “UNIVERSITATEA” invocat de catre clubul condus de Badea, nu are nicio relevanta in ceea ce priveste palmaresul.

- Contractul de asociere incheiat intre clubul lui Rotaru - CSU, clubul condus de Badea si Municipiul Craiova nu are nicio relevanta juridica in stabilirea continuitatii si a palmaresului echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Mai jos va prezentam sentinta integrala.

Afla mai multe despre: adrian mititelucs u craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare