Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Juventus, exclusă din cupele europene! Anunţul momentului

BREAKING NEWS | Juventus, exclusă din cupele europene! Anunţul momentului

Juventus

Comentarii

Juventus Torino a fost exclusă din actualul sezon din competiţiile europene. "Bătrâna Doamnă" a fost sancţionată de UEFA, după ce a primit şi o depunctare în Serie A, puncte care ulterior au revenit în clasamentul echipei.

UEFA a exclus-o pe Juventus din competiţiile europene în sezonul 2023/2024. Presa internaţională anunţă şi motivul pentru care italienii au fost sancţionaţi de forul continental: nereguli financiare!

Juventus, exclusă din cupele europene!

"Bătrâna Doamnă" nu e străină de controverse. Scandalul Calciopoli, care a retrogradat-o pe Juventus în Serie B în 2006, dar şi depunctarea din cauza neregulilor la transferuri şi fals în acte, au zguduit clubul de-a lungul anilor! Acum, Juventus va fi exclusă din competiţiile europene.

Potrivit Correire dello Sport, Juventus va fi exclusă de UEFA din competiţiile europene în sezonul 2023/2024 după ce italienii au ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii forului continental. Juventus era calificată în Conference League în acest sezon, însă s-a înţeles cu UEFA să fie exclusă pentru nereguli financiare.

Juventus vrea să scape de posibile sanţiuni pentru sezonul 2024/2025, când vrea să ajungă la "potul cel mare" din Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: juventusuefacupele europenesanctiune 

viewscnt
Articole similare