Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Juventus pregăteşte TUNUL verii! "Bătrâna Doamnă" îl vrea pe Van Dijk şi pregăteşte o ofertă-monstru de 180 de milioane de euro

BREAKING NEWS | Juventus pregăteşte TUNUL verii! "Bătrâna Doamnă" îl vrea pe Van Dijk şi pregăteşte o ofertă-monstru de 180 de milioane de euro

Juventus

Comentarii

Juventus plănuieşte o mutare-monstru pentru perioada de mercato din vară. "Bătrâna Doamnă" îl vrea pe Virgil van Dijk (28 de ani), stâlpul apărării lui Liverpool, campioana Europei.

Presa din Italia şi Anglia scrie despre o mutare nebună care urmează să aibă loc pe piaţa transferurilor. The Sun, citat de site-ul football-italia.net, scrie că echipa lui Cristiano Ronaldo a pus ochii pe Virgil van Dijk, cel mai bun fotbalist al "cormoranilor". Englezii susţin că Juve pregăteşte o ofertă de aproximativ 180 de milioane de euro pentru a pune mâna pe Van Dijk.

Vârsta înaintată a oamenilor din defensivă, Bonucci (32 de ani) şi Chiellini (35 de ani), i-a făcut pe cei de la Juventus să se gândească la o mutare-nebună.  Matthij De Ligt (20 de ani), partenerul lui Van Dijk din centrul apărării naţionalei Olandei, îl aşteaptă cu braţele deschise pe pătrarul lui Liverpool la Torino, alături de Cristiano Ronaldo.

Van Dijk, canditat la Balonul de Aur în 2019

Liverpool a dat lovitura acum doi ani când l-a transferat pe Virgil van Dijk de la Southampton. Fundaşul a devenit rapid unul dintre cei mai importanţi oameni din echipa lui Jurgen Klopp, alături de Salah şi Mane. Olandezul a făcut un sezon solid în 2019, chiar dacă n-a câştigat titlul. Şi-a trecut în palmares Liga Campionilor şi a terminat pe locul doi în cursa pentru Balonul de Aur, fiind învins de Leo Messi.

  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Virgil van Dijk, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: virgil van dijkjuventustransferliverpooloferta 

viewscnt
Articole similare