Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Kamer Qaka, la U Craiova! Oltenii au făcut anunţul oficial: pe ce perioadă a semnat fostul mijlocaş al FCSB-ului

BREAKING NEWS | Kamer Qaka, la U Craiova! Oltenii au făcut anunţul oficial: pe ce perioadă a semnat fostul mijlocaş al FCSB-ului

Fotbal intern

Comentarii

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, luni, transferul fotbalistului Kamer Qaka, de la Poli Iaşi. Mijlocaşul albanez a semnat un contract valabil patru ani cu Ştiinţa, cu opţiune de prelungire pe încă un senzon.

"Kamer Qaka a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe patru ani, cu opţiune de prelungire pe încă un an", au anunţat oltenii, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Transferul a fost confirmat de Poli Iaşi: "Mulţumim, Kamer Qaka! A venit la Poli în iunie 2017, după un sezon foarte bun, în care a fost convocat la Naţionala Albaniei, a urmat transferul la FCSB, revenirea la Politehnica şi, acum, un nou transfer la Universitatea Craiova! Mult succes la noul club!".

Qaka, fotbalist care a trecut şi pe la FCSB, va avea un salariu de 10.000 de euro la Craiova.

Suma de 150.000 de euro cerută de cei de la Poli Iaşi va intra direct în conturile celor de la FCSB, în contul unei datorii pe care moldovenii o aveau la Gigi Becali.

1 milion de euro este cota lui Kamer Qaka, potrivit Transfermarkt.de

24 de ani are primul fotbalist transferat de Craiova, în această vară

Afla mai multe despre: qaka 

viewscnt
Articole similare