Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Klopp, mega transfer la Liverpool! Se pregăteşte mutarea verii în fotbalul mondial

BREAKING NEWS Klopp, mega transfer la Liverpool! Se pregăteşte mutarea verii în fotbalul mondialgalerie foto

Liverpool

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Jurgen Klopp, tehnicianul lui FC Liverpool, monitorizează atent situaţia lui Raphael Varane, care vrea să plece de pe Santiago Bernabeu.

”Un cuplu Varane-Van Dijk poate scrie istorie pe Anfield” consideră fanii ”cormoranilor” care au reacţionat imediat pe social media după ce presa spaniolă a anunţat că Liverpool monitorizează atent situaţia lui Varane.

Francezul ar vrea o nouă provocare şi ar fi tentat fie de un transfer la PSG, fie de varianta de a evolua în Premier League, acolo unde pe lângă Liverpool, Manchester United este foarte interesată să-l transfere.

Potrivit Diario Gol, Jurgen Klopp ar fi transmis conducerii clubului Liverpool că nu ar fi deloc o idee rea să încerce să-l achiziţioneze pe Raphael Varane, dacă fundaşul francez vrea să plece de pe Santiago Bernabeu. Mai mult, sursa citată anunţă că Liverpool ar fi discutat deja cu agentul fotbalistului francez, semn că oficialii clubului britanic au luat în considerare recomandarea tehnicianului german.

Cotat la 70 de milioane de euro, Varane are 27 de ani şi este unul dintre cei mai laureaţi fundaşi din fotbalul mondial.

Transferat în 2011 de Real Madrid pentru 10 milioane de euro, francezul are 345 de partide disputate în tricoul Realului şi 70 în tricoul primei reprezentative a Franţei. Este campion al Spaniei, de patru ori câştigător al UEFA Champions League, de patru ori câştigător al Mondialului Cluburilor şi campion mondial cu naţionala ţării sale.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolraphael varane 

viewscnt
Articole similare