Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Kylian Mbappe, gratis la Real Madrid? PSG preferă să-l piardă liber dacă francezul nu semnează prelungirea contractului

BREAKING NEWS | Kylian Mbappe, gratis la Real Madrid? PSG preferă să-l piardă liber dacă francezul nu semnează prelungirea contractului

Real Madrid

Comentarii

Kylian Mbappe (21 de ani) e numele de pe buzele tuturor oficialilor şi fanilor lui Real Madrid, ca un obiectiv îndrăzneţ pentru vara lui 2021, dar se pare că PSG ar prefera să-l piardă gratis decât să-l lase să plece în vara anului viitor pe Santiago Bernabeu.

AS, ziarul de casă al Realului, scrie despre intenţiile celor de la PSG de a-l păstra pe Mbappe cu orice preţ până în 2022, când e Cupa Mondială în Qatar. Starul francez ajuns în 2017 pe Parc des Princes a refuzat amânat deja mai multe propuneri de discuţii pentru un nou contract în capitala Franţei, ceea ce reprezintă un semn bun pentru Real Madrid.

În ciuda acestui fapt, AS scrie că Leonardo, directorul sportiv al PSG, nu e speriat de faptul că l-ar putea pierde gratis în 2022 pe Kylian Mbappe şi preferă să se întâmple asta decât să accepte vreo ofertă pentru starul campion mondial în vara lui 2021. PSG a plătit nu mai puţin de 180 de milioane de euro în momentul transferului lui Mbappe de la AS Monaco.

Florentino Perez şi Zinedine Zidane au făcut din transferul lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, dar rămâne de văzut dacă acest lucru poate fi posibil în următorii ani, având în vedere planurile francezilor de la PSG.

"Afacerea pentru transferul lui Mbappe la Real Madrid, aproape gata"

Jerome Rothen, ajuns la 42 de ani, a jucat la PSG între 2004 şi 2010 şi pretinde că are informaţii din surse sigure că Mbappe urmează să semneze cu Real Madrid. De altfel, Real Madrid a fost cât pe ce să ajungă la un acord cu PSG înaintea declanşării crizei provocate de pandemia de COVID-19, susţine Rothen.

"Ştiu de la surse din cadrul clubului că afacerea pentru transferul lui Kylian Mbappe a fost aproape gata (n.a. - înainte de criza provocată de COVID-19)", a declarat Rothen, la Radio Montecarlo.

"Dar după ce s-a întâmplat, sunt sigur că transferul lui Mbappe la Real Madrid se va amâna. Nu există nicio şansă ca Mbappe să semneze prelungirea contractului cu PSG. PSG a fost de acord ca el să plece în această vară. În opinia mea, este doar o chestiune de timp", a adăugat fostul internaţional francez.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridpsg 

viewscnt
Articole similare