Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Kylian Mbappe va juca la Real Madrid. Anunţul oficial făcut de francez şi toate detaliile mega transferului

BREAKING NEWS Kylian Mbappe va juca la Real Madrid. Anunţul oficial făcut de francez şi toate detaliile mega transferului

Real Madrid

Comentarii

Kylian Mbappe va juca pentru Real Madrid, susţine fostul internaţional francez Jerome Rothen, care dezvăluie că are informaţii în acest sens.

Jerome Rothen, ajuns la 42 de ani, a jucat la PSG între 2004 şi 2010 şi pretinde că are informaţii din surse sigure că Mbappe urmează să semneze cu Real Madrid. De altfel, Real Madrid a fost cât pe ce să ajungă la un acord cu PSG înaintea declanşării crizei provocate de pandemia de COVID-19, susţine Rothen.

"Afacerea pentru transferul lui Mbappe la Real Madrid, aproape gata"

"Ştiu de la surse din cadrul clubului că afacerea pentru transferul lui Kylian Mbappe a fost aproape gata (n.a. - înainte de criza provocată de COVID-19)", a declarat Rothen, la Radio Montecarlo.

"Dar după ce s-a întâmplat, sunt sigur că transferul lui Mbappe la Real Madrid se va amâna. Nu există nicio şansă ca Mbappe să semneze prelungirea contractului cu PSG. PSG a fost de acord ca el să plece în această vară. În opinia mea, este doar o chestiune de timp", a adăugat fostul internaţional francez.

Până ca fotbalul european să fie îngheţat de pandemia de COVID-19, Kylian Mbappe reuşise 30 de goluri şi 17 assist-uri, în 33 de apariţii pentru Paris Saint-Germain, în actualul sezon, în toate competiţiile.

În vârstă de 21 de ani, Kylian Mbappe joacă la PSG din vara anului 2017, atunci când a fost adus de la AS Monaco, în schimbul sumei de 145 de milioane de euro.

Cota lui Mbappe scade din cauza COVID-19

Experţii de la Transfermarkt.de au actualizat, miercuri, cotele tuturor fotbaliştilor, în contextul crizei provocate de pandemia de COVID-19, iar cota lui Mbappe a scăzut cu nu mai puţin de 20 de milioane de euro, de la 200 la 180. Acesta este primul regres din cariera campionului mondial, din punct de vedere al valorii de piaţă.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare