Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS La ce formaţie poate ajunge Adrian Ursea după despărţirea de Nice: ”În câteva zile se rezolvă!”

BREAKING NEWS La ce formaţie poate ajunge Adrian Ursea după despărţirea de Nice: ”În câteva zile se rezolvă!”
Comentarii

La scurt timp după despărţirea de OGC Nice, Adrian Ursea ar putea prelua o altă formaţie din Ligue 1.

În vârstă de 53 de ani, Adrian Ursea a fost antrenor secund la Nice în 2019-2020, apoi antrenor interimar şi ulterior principal în 2020-2021. Românul a lăsat o impresie bună, fiind apreciat de club în momentul despărţirii de Nice.

Ursea a fost numit în funcţie pe 4 decembrie 2020 şi a antrenat până în mai 2021, reuşind să obţină 11 victorii şi 5 remize în cele 30 de meciuri ca antrenor al grupării franceze.

Cu e experienţă importantă la nivel juvenil în Elveţia şi Franţa, Ursea ar fi primit propunerea de a continua în cadrul clubului Nice, dar tehnicianul în vârstă de 53 de ani a refuzat această variantă.

Acum, potrivit presei franceze, Ursea este printre numele pe care Stade Brest le va lua în calcul pentru sezonul viitor.

Clubul francez s-a despărţit de Olivier Dall'Oglio, antrenor care a preluat-o pe Montpellier şi caută acum un nume nou pentru banca tehnică. Francebleu oferă mai multe variante pe care Brest le va lua în calcul pentru a-l înlocuit pe Olivier Dall'Oglio: ”Directorul Sportiv Gregory Lorenzi va propune două nume copreşedinţilor Denis şi Gerard Le Saint. Ei vor decide viitorul antrenor. Se pare că pe listă se află nume ca David Guion, Stephane Moulin, Thierry Laurey sau Michel der Zakarian. În schimb, au revenit în prim plan, variantele Sabri Lamouchi şi Adrian Ursea. Cel mai probabil, în câteva zile se va lua o decizie şi se va rezolva problema postului de antrenor principal” anunţă sursa citată.

Adrian Ursea s-a născut la Slobozia şi a jucat fotbal la Petrolul Ploieşti, Victoria şi Rapid, dar şi foarte mult timp în Elveţia şi Franţa, la cluburi precum Locarno, Chenois, Etoile Carouge, Bulle, Vevey, Nyonnais sau Fribourg. A început să antreneze la Vevey, apoi a făcut parte din staff-ul lui Servette Geneva timp de trei ani. A preluat formaţia Meyrin şi ulterior, timp de cinci ani, a antrenat la tineretul lui Neuchatel Xamax. Din 2016 a devenit antrenor la Nice şi pentru o scurtă perioadă a fost antrenorul lui Servette U21. 

Experienţa de la Nisa l-a motivat pe Adrian Ursea să continue pe drumul de antrenor principal

Antrenorul român explica recent că se simte motivat să continuie ca antrenor principal: “Cu siguranţă viitorul antrenor de la Nice va avea staful său. În plus, eu am prins gustul de a fi numărul unu. Am o anumită vârstă şi vreau să trăiesc această experienţă participând la mercato pentru a construi un grup, făcând pregătirile dinainte de startul sezonului şi având timp să îmi împărtăşesc ideile. Sunt pregătit”, a spus Adrian Ursea.

Afla mai multe despre: adrian ursea 

viewscnt
Articole similare