Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ladislau Boloni, dat afară de Gent! Antrenorul a rezistat doar 25 de zile pe banca belgienilor

BREAKING NEWS | Ladislau Boloni, dat afară de Gent! Antrenorul a rezistat doar 25 de zile pe banca belgienilor

Stranieri

Comentarii

Ladislau Boloni (67 de ani) a fost dat afară de la Gent. Belgienii l-au concediat pe antrenorul român, care a resitat pe banca echipei doar 25 de zile, conform Het Laatste Nieuws.

Boloni a stat pe banca lui Gent doar trei meciuri în acest sezon din Belgia şi a fost îndepărtat de la echipă cu doar o înaintea meciului cu Rapid Viena din preliminariile Ligii Campionilor.

Decizia a fost luată după o întâlnire a conducătorilor cu consiliul jucătorilor. Se pare că jucătorii l-au dat afară pe Boloni, pentru că o parte din ei nu erau de acord cu metodele sale, iar românul nu va mai fi antrenor la Gent. Ladislau Boloni îl înlocuise la Gent pe Jess Thorup. Potrivit sursei citate, Gent este într-o criză profundă.

În cele trei meciuri în care a condus-o pe Gent, Boloni a câştigat o singură dată şi a înregistrat două înfrângeri, ultima cu 1-2 în faţa lui Eupen. Cei de la Gent au fost atraşi de Ladislau Boloni după rezultatele excelente pe care antrenorul le-a avut în sezonul trecut din Belgia, cu Antwerp.

Gent a fost antrenată în trecut şi de Mircea Rednic.



Decizia de a-l da afară vine la doar o zi distanţă de meciul cu Rapid Viena, din preliminariile Ligii Campionilor. Astfel, o întâlnire Boloni - Lucescu în play-off-ul Ligii Camponilor nu mai este posibilă. Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, joacă împotriva, marţi, împotriva olandezilor de la AZ Alkmaar în turul trei preliminar din UCL.

Afla mai multe despre: ladislau bolonigent 

viewscnt
Articole similare