Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Laurenţiu Reghecampf, din nou în Liga I, dar nu la FCSB. Antrenorul român negociază cu o echipă care vrea titlul în acest sezon

BREAKING NEWS | Laurenţiu Reghecampf, din nou în Liga I, dar nu la FCSB. Antrenorul român negociază cu o echipă care vrea titlul în acest sezon
Comentarii

Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia de pe banca Universităţii Craiova, imediat după meciul pierdut de olteni, pe propriul teren, cu Chindia Târgovişte.

Acum, oficialii Universităţii Craiova au început să caute înlocuitorul perfect pentru Cristiano Bergodi, mai ales că italianul a lăsat echipa pe primul loc în Liga I.

Din informaţiile Telekom Sport, Mihai Rotaru pregăteşte marea lovitură şi negociază chiar cu unul dintre cei mai râvniţi antrenori români. Dorit şi de FCSB, Laurenţiu Reghecampf ar putea reveni, până la urmă, în Liga I, însă la contracandidata roş-albaştrilor la titlu.

Reghecampf are contractul pe masă. Al Shabab îl vrea şi ea pe antrenorul român

Liber de contract de o lună, Laurenţiu Reghecampf se bucură de o cotă bună în zona Golfului şi nu va sta mult timp fără echipă. Deşi este în negocieri avansate cu Universitatea Craiova, Reghecampf este dorit insistent şi de o echipă din Arabia Saudită. Saudi Sky Sport scrie că Al Shabab, fosta echipă a lui Marius Şumudică, îl vrea pe Reghecampf.

Totuşi, sursa citată mai scrie că Reghecampf nu e singurul nume de pe lisa şefilor lui Shabab. Pedro Emanuel, antrenorul lui Al Ain, e şi el unul dintre potenţialii antrenori.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampffcsbsteauacraiova 

viewscnt
Articole similare