Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Lecce a anunţat plecarea lui Romario Benzar. Fostul fundaş de la FCSB schimbă echipa după doar şase luni

BREAKING NEWS | Lecce a anunţat plecarea lui Romario Benzar. Fostul fundaş de la FCSB schimbă echipa după doar şase luni

FCSB

Comentarii

Romario Benzar, fostul fundaş al echipei FCSB, va fi împrumutat de Lecce în această iarnă, a anunţat clubul italian.

Anunţul a fost făcut de Mauro Meluso, directorul sportiv al grupării din Serie A, care în acest moment se caută o variantă de împrumut atât pentru român, cât şi pentru mijlocaşul congolez Giannelli Imbula.

Lecce a anunţat oficial plecarea lui Romario Benzar, fostul fundaş de la FCSB

"Atât Imbula, cât şi Benzar au avut probleme de adaptare. Părerea mea despre ei rămâne neschimbată, dar nu s-au acomodat şi este normal pentru ei să schimbe aerul. Vom încerca să găsim variante de împrumut potrivite pentru ei", a declarat Mauro Meluso, directorul sportiv al clubului Lecce, pentru presa italiană.

Fundaşul român a fost transferat de Lecce de la FCSB, vara trecută, dar a dezamăgit în rarele apariţii avute în prima parte a sezonului. Romario Benzar a strâns 155 de minute pentru echipa italiană, pe parcursul a patru partide, dintre care trei în Serie A şi una în Cupa Italiei.

Lecce a pierdut toate cele patru meciuri în care internaţionalul român a jucat: 4-0 cu Inter, în deplasare; 1-0 cu Hellas Verona, acasă; 1-4 cu Napoli, acasă, şi 5-1 cu SPAL, în deplasare.

  • 1,8 milioane de euro este actuala cotă a lui Benzar
  • 2 - două milioane de euro a încasat FCSB în schimbul lui Benzar
  • 19 selecţii are Benzar la naţionala României

Romario Benzar, înapoi în Liga 1 după şase luni?! Unde poate ajunge fostul fundaş de la FCSB

Prin urmare, oficialii clubului Lecce vor să scape de Romario Benzar încă din această iarnă, mai ales că românul este cel mai bine plătit jucător din lot. Românul câştigă un milion de euro pe sezon în Italia, la fel ca Babacar şi Imbula.

Italienii vor să îl împrumute pe Benzar, în această iarnă, pentru a putea să scape de o parte din salariul uriaş al românului. Printre posibilele destinaţii ale lui Benzar se numără şi Liga 1, au anunţat recent italienii: "Se caută un împrumut pentru Benzar în Turcia, Spania şi România", a notat Tutto Mercato.

Astfel, Romario Benzar poate reveni în Liga 1 la doar şase luni după despărţirea de FCSB. Nu mai puţin de două milioane de euro a încasat Gigi Becali, în iulie 2019, atunci când FCSB l-a transferat pe Romario Benzar la Lecce.

Benzar pentru FCSB între 2017 şi 2019, timp în care a adunat 60 de meciuri, un gol şi nouă pase decisive.

Afla mai multe despre: romario benzar 

viewscnt
Articole similare