Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Leo Messi nu s-a prezentat la testul pentru COVID-19 şi a trimis un comunicat în care anunţă că nu mai e jucătorul Barcelonei! Cutremur pe Camp Nou

BREAKING NEWS | Leo Messi nu s-a prezentat la testul pentru COVID-19 şi a trimis un comunicat în care anunţă că nu mai e jucătorul Barcelonei! Cutremur pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Informaţie de ultim moment în "telenovela Messi". Argentinianul vrea să plece de la FC Barcelona, cu un an de contract rămas din inţelegerea semnată în 2017, şi se pare că o poate face, totuşi, gratis. Presa din Spania a aflat totul.

UPDATE 11:20 - OFICIAL! Leo Messi era programat pentru testul de COVID-19 la ora 10:15, la club, însă argentinianul nu s-a prezentat. Potrivit jurnalistului brazilian Marcelo Bechler, cel care a anunţat că Messi vrea să plece de la FC Barcelona şi că nu se va prezenta la testul PCR, argentinianul a trimsi un comunicat către club în care informează că nu mai este jucătorul Barcelonei.

Messi se bazează pe clauza de reziliere unilaterală a contractului, pe care şi-a trecut-o în înţelegerea semnată cu Barcelona în 2017. Deşi s-a spus că aceasta a expirat în iunie, se pare că, datorită prelungirii sezonului din cauza COVID-19, aceasta este încă valabilă şi Messi a activat-o.


Messi vrea cu tot dinadinsul să plece de la FC Barcelona şi nu se prezentat, duminică, la club pentru a efectua testul COVID-19 necesar înaintea reluării antrenamentelor, iar jurnalistul Sique Rodriguez de la El Larguero anunţă o informaţie care dinamitează situaţia starului argentinian de pe Camp Nou. Potrivit sursei citate, clauza de 700 de milioane de euro nu există în ultimul an de contract al lui Messi.

Astfel, Messi ar putea pleca, totuşi, liber de contract, chiar dacă oficialii clubului insistă asupra faptului că argentinianul nu o poate face pentru că mai are un an de contract, iar cine îl doreşte trebuie să achite în integralitate suma de 700 de milioane de euro.

Messi nu se prezintă la antrenamentele Barcelonei!

Lionel Messi i-a informat pe oficialii clubului Barcelona că vrea să plece de la echipă şi starul argentinian îşi menţine această decizie, în ciuda presiunilor făcute de preşedintele Josep Maria Bartomeu. Potrivit presei spaniole, starul argentinian nu va face duminică testul pentru Coronavirus, obligatoriu pentru echipele din Spania înainte de reluarea antrenamentelor. Astfel, decizia lui Messi de a pleca de la echipă rămâne în picioare. Cele mai mari şanse de a îl transfera pe Messi o are Manchester City

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonaclauza 

viewscnt
Articole similare