Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Leo Messi vrea să plece de la Barcelona! Argentinianul i-ar fi informat pe şefi că vrea să părăsească echipa încă din această vară

BREAKING NEWS | Leo Messi vrea să plece de la Barcelona! Argentinianul i-ar fi informat pe şefi că vrea să părăsească echipa încă din această vară

FC Barcelona

Comentarii

Presa din Marea Britanie anunţă o super mutare pe piaţa transferurilor în această vară. În cazul în care Lionel Messi decide să se despartă de Barcelona, Manchester City este în pole position să achite uriaşa clauză de reziliere a argentinianului.

UPDATE 21:19 - BREAKING NEWS | Leo Messi a transmis şefilor Barcelonei că vrea să plece de pe Camp Nou în această vară, nu în 2021, atunci când îi expiră contractul. Reputatul jurnalist Marcelo Bechler este cel care dă informaţia şi anunţă faptul că argentinianul e nemulţumit de managementul clubului şi lipsa planurilor de viitor.  Potrivit sursei citate, Messi l-a anunţat pe preşedintele Josep Maria Bartomeu că vrea să plece cât mai repede!

Marcelo Bechler e jurnalistul care, în 2017, a anunţat primul că Neymar va pleca de la Barcelona la PSG!


Conform mirror.co.uk, şefii lui Manchester City sunt dispuşi să plătească oricât pentru o eventuală reunire a lui Lionel Messi cu Pep Guardiola. Şansele ca acest transfer să devină realitate par mai mari ca niciodată.

FC Barcelona este în criză după ce a ratat toate obiectivele ultimului sezon. După ce în Spania au pierdut titlul în faţa rivalei Real Madrid, forma de coşmar a „extratereştrilor” a culminat cu eliminarea ruşinoasă din sferturile UEFA Champions League, acolo unde Bayern a demolat-o pe Barca, scor 8-2.

Messi a părăsit distrus stadionul din Lisabona după eşecul drastic suferit în faţa bavarezilor şi cum Barcelona are nevoie de o schimbare, plecarea sextuplului câştigător al Balonului de Aur nu pare imposibilă.

Conform contractului în vigoare, fotbalistul în vârstă de 33 de ani mai are contract cu Barcelona până în iunie 2021, dar poate pleca gratis, dacă doreşte, la finalul fiecărui sezon. În prezent, Messi are o clauză de reziliere de aproximativ 700 de milioane de euro, o sumă pe care Man City pare dispusă să o achite şi o sumă care i-ar ajuta pe catalani să îşi refacă din temelii echipa.

Afla mai multe despre: messibarcelonamanchester city 

viewscnt
Articole similare