Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Lovitură de teatru! Cosmin Olăroiu îl înlocuieşte pe un alt mare antrenor român. Clubul la care ajunge

BREAKING NEWS | Lovitură de teatru! Cosmin Olăroiu îl înlocuieşte pe un alt mare antrenor român. Clubul la care ajunge
Comentarii

Cosmin Olăroiu a părăsit-o pe Jiangsu Suning din cauza problemelor financiare. Antrenorul de 51 de ani este acum curtat de Al-Hilal, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu.

Cosmin Olăroiu pe lista unei super echipe din Arabia

Antrenorul în vârstă de 51 de ani a plecat de la Jiangsu Suning, din cauza problemelor financiare şi este în căutarea unei noi echipe. 

Potrivit celor de la Kora.com, Cosmin Olăroiu este pe lista celor de la Al-Hilal. Şeicii consideră că acesta ar fi înlocuitorul perfect al lui Răzvan Lucescu. Potrivit aceleaşi surse, Olăroiu este pe o listă cu alţi 4 antrenori şi este în acest moment favoritul conducerii lui Al-Hilal.

Pe lista respectivă se mai află francezul Bruno Gustavo, argentinianul Juan Antonio Betzi şi portighezul Marco Silva.

Cosmin Olăroiu a mai fost antrenor la Al-Hilal între anii 2007 şi 2009, iar acesta a plecat în condiţii bune de la echipa şeicilor şi a rămas în relaţie bună cu conducerea clubului.

În perioada petrecută la Al-Hilal, Cosmin Olăroiu a câştigat un titlu şi două Cupe ale Prinţului. Oli a mai fost şi în trecut pe lista clubului din Arabia Saudită, însă, românul a preferat alte provocări.

În golf, Cosmin Olăroiu le-a mai antrenat pe Al-Saad, AL-Ain, Al-Ahli, Shabab Dubai şi echipa naţională a Arabiei Saudite.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu al-hilal 

viewscnt
Articole similare