Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Lovitură de teatru! Un grup de investitori italieni e gata să cumpere Dinamo! Anunţ OFICIAL

BREAKING NEWS Lovitură de teatru! Un grup de investitori italieni e gata să cumpere Dinamo! Anunţ OFICIAL

Dinamo București

Comentarii

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD) confirmă intenţia unui grup de investitori italieni de a prelua gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Ascociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD) confirmă zvonurile din ultima vreme conform cărora, Dario Bonetti (membru fondator al ADPD) aduce un grup de investitori italieni, interesaţi de cumpărarea echipei de fotbal, Dinamo Bucureşti.

Redăm o parte din comunicatul Asociaţiei, mai jos:

”Un grup de investitori italieni de-o anvergură financiară notabilă, aşa cum o cere brandul Dinamo, pe care Dario Bonetti şi un membru fondator ADPD i-au familiarizat cu ceea ce înseamnă Dinamo Bucureşti pentru o parte din inimile românilor consumatori de fotbal, sunt hotărâţi să preia cârma echipei, dacă patronul actual va dovedi o serioasă disponibilitate de negociere a tranzacţiei.

Îndrăznim să afirmăm că aceasta este o reuşită notabilă a efortului Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo, însă, de aici nu mai putem decide noi ce va urma; dacă această oportunitate va fi irosită sau fructificată de către patron pentru binele clubului” se arată în comunicatul emis presei pe pagina de Facebook a ADPD.

 

Afla mai multe despre: adpddinamo 

viewscnt
Articole similare