Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS! Lovitură pe final de mercato! Barcelona şi Atletico Madrid s-au înţeles pentru transferul lui Griezmann! Suma incredibilă pentru care a fost cedat

BREAKING NEWS! Lovitură pe final de mercato! Barcelona şi Atletico Madrid s-au înţeles pentru transferul lui Griezmann! Suma incredibilă pentru care a fost cedat

FC Barcelona

Comentarii

Perioada de marcato este aproape gata, iar Atletico Madrid ar putea să dea lovitura pe final.

UPDATE 23:09: Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Antoine Griezmann s-a întors la Atletico Madrid. Campioana Spaniei îl va împrumuta până în iunie 2022 cu opţiunea de a-l cumpăra pentru 40 de milioane de euro. Atacantul francez a semnat o înţelegere valabilă pe 2 ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon. 


Potrivit expertului în mercato, Fabrizio Romano, discuţiile pentru transferul lui Griezmann dintre Barcelona şi Atletico Madrid sunt avansate, iar acum se lucrează la detaliile finale. Se aşteaptă ca jucătorul să fie imprumutat, Atletico Madrid având apoi obligaţia de a-l cumpăra.

Cele două mari cluburi au mai negociat transferul lui Griezmann la Atletico, dar discuţiile au fost sistate după ce madrilenii au refuzat un schimb cu portughezul Joao Felix.

Presată să-şi micşoreze masa salarială, Barcelona a reluat tema transferului internaţionalului francez. Catalanii sunt de acord să-l lase pe jucător la Madrid în două scenarii, o cedare imediată, pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri, pentru suma de 50 de milioane de euro sau un împrumut pe un sezon, cu opţiune de cumărare definitivă vara viitoare.

În vârstă de 30 de ani, Griezmann a jucat la Atletico între 2014 şi 2019, după ce a evoluat la Real Sociedad. Pentru Barcelona, el a jucat 99 de meciuri şi a marcat 35 de goluri. Griezmann mai are contract cu gruparea catalană până în 30 iunie 2024.

Francezul a ajuns la Barcelona în vara anului 2019, în schimbul sumei de 120 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: barcelona-atletico madrid-griezmann 

viewscnt
Articole similare