Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Lovitură de teatru la FCSB: Bogdan Andone e noul antrenor! Când va fi prezentat oficial şi reacţia lui Becali

BREAKING NEWS | Lovitură de teatru la FCSB: Bogdan Andone e noul antrenor! Când va fi prezentat oficial şi reacţia lui Becaligalerie foto

Superliga

Comentarii

Surpriză incredibilă la FCSB, după ce Edi Iordănescu l-a refuzat pe Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a ales să meargă pe o variantă surprinzătoare: Bogdan Andone va fi numit în funcţia de "principal".

Fostul mijlocaş a făcut parte din staff-ul lui Mihai Teja, iar Becali a decis să-l promoveze, confirmând informaţia pentru Telekom Sport.

Iniţial, Becali lua în calcul varianta Walter Zenga, însă după o discuţie cu Mihai Stoica a luat decizia să meargă pe mâna omului care i-a fost secund lui Teja.

"Ce să mai vorbesc cu Zenga, că eu am deja antrenor! L-am pus pe Bogdan Andone, iar mâine îl prezentăm oficial!", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Cine e Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB

Bogdan Andone (44 de ani) a evoluat, printre altele, pentru Sportul, Rapid, Braşov, Ferencvaros sau Apollon Limassol.

A fost antrenor secund în mandatul lui Mihai Teja, iar de-a lungul carierei de antrenor a fost ”principal” la Olimpia Satu Mare, ASU Politehnica, Metaloglobus şi Energeticianul.

În vârstă acum de 44 de ani, Andone şi-a început cariera de antrenor în 2011, iar în ultimii ani a lucrat atât ca secund, cât şi ca antrenor principal. Ultima dată, Bogdan Andone s-a aflat pe banca celor de la Energeticianul, ca antrenor principal.

Fostul mijlocaş a fost adversarul FCSB-ului în sezonul 2015-2016, când i-a fost secund lui Marius Şumudică la Astra, în campania încheiată cu obţinerea titlului de campioană de către gruparea giurgiuveană.

Bogdan Andone are trei trofee obţinute ca jucător al Rapidului - titlul de campion, Cupa României şi Supercupa, toate în perioada 1998-1999.

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare