Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Breaking News! Mama lui Mbappe a dezvăluit cu ce echipă negociază, de fapt, starul francez! ”Discutăm cu ei şi totul merge bine!”

Breaking News! Mama lui Mbappe a dezvăluit cu ce echipă negociază, de fapt, starul francez! ”Discutăm cu ei şi totul merge bine!”

PSG

Comentarii

Starul francez a dorit să plece de la echipă în această vară, la Real Madrid, dar PSG nu a dorit să îi dea drumul.

Contractul lui Mbappe expiră vara viitoare, iar în urmă cu două luni a refuzat orice ofertă de prelungire primită de la echipa din capitala Franţei. Totuşi, lucrurile ar fi total diferite acum. Fayza Lamari, mama lui Mbappe, susţine că au fost demarate negocierile pentru prelungirea contractului cu PSG.

”Discutăm cu ei şi totul merge bine!”

”Discutăm acum prelungirea contractului cu PSG, iar totul merge bine. Chiar am vorbit cu Leonardo (n.r. directorul sportiv al clubului) luni. După, vedem dacă vom găsi o soluţie. Un lucru este cert, el va da totul să câştige Champions League cu PSG. Kylian trebuie să fie mulţumit. La Kylian, totul se poate schimba peste noapte”, a spus Fayza Lamari, pentru Le Parisien. 

Mbappe nu se ascunde. A recunoscut că şi-a jignit colegul: "Da, l-am numit pe Neymar 'vagabond'!

Kylian Mbappe (22 de ani) a recunoscut, într-un interviu, că l-a numit pe Neymar (29 de ani) "vagabond" după ce nu i-a dat o pasă cum trebuie. Camerele TV l-au surprins pe starul francez, pe banca de rezerve, în timp ce vorbea despre colegul său din echipa Parisului.

Mbappe nu se ascunde. A recunoscut că şi-a jignit colegul: "Da, l-am numit pe Neymar 'vagabond'!"

În timpul meciului cu Montpellier, Mbappe a fost surprins de camerele TV pe banca de rezerve, după ce a fost schimbat, în timp îl jignea pe Neymar. Francezul l-a numit pe brazilian "vagabond" pentru că nu i-a pasat la o fază care putea fi periculoasă pentru poarta advesară.

Într-un interviu acordat RMC Sport, Kylian Mbappe a recunocut jignirea adusă colegului său. „Da, l-am numit pe Neymar „vagabond”, pentru că nu am fost fericit cu o pasă. Sunt lucruri care se întâmplă întotdeauna în fotbal. De aceea, imediat după ce subiectul a „explodat”, am vorbit cu el despre asta. Asta se întâmplă pentru că vrem să câştigăm. Nu este o problemă între noi după asta”, a spus Mbappe, citat şi de L'Equipe.

Mbappe l-a numit vagabond pe Neymar

”Vagabondul ăsta nu-mi pasează”, i-a spus Mbappe lui Idrissa Gueye. Imaginile au făcut imediat înconjurul lumii şi au părut a inflama atmosfera din vestiar. După meci, antrenorul Pochettino a dat asigurări că relaţia dintre starurile sale este una perfectă. Cu câteva momente înaintea acestui gol, Mbappe a fost schimbat cu Icardi, după un nou meci fără gol pentru francez, al patrulea la rând. Pe parcursul partidei, Mbappe a avut mai multe ocazii de a înscrie, însă n-a reuşit să spargă seria de patru meciuri fără gol.

Afla mai multe despre: psg-mbappe-real madrid 

viewscnt
Articole similare