Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Maria Sharapova şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant al fostului lider mondial: "Îţi spun la revedere"

BREAKING NEWS | Maria Sharapova şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant al fostului lider mondial: "Îţi spun la revedere"

Tenis

Comentarii

Maria Sharapova şi-a anunţat retragerea din tenis la 32 de ani, într-un moment în care se afla pe locul 373 mondial. Anunţul a fost făcut prin intermediul unui mesaj pe Instagram.

Maria Sharapova s-a retras din tenis

Născută în Nyagan, Rusia, Maria Sharapova a fost una dintre sportivele care au dominat circuitul feminin din tenis. În 2005, Sharapova a fost lider mondial, iar de-a lungul carierei a cucerit 36 de titluri şi a avut încasări de 39 de milioane de dolari. Sportiva din Rusia îşi încheie cariera cu 645 de victorii şi 171 de înfrângeri. 

"Tenisul mi-a arătat lumea şi mi-a arătat din ce "material" sunt făcută. Este modul în care m-am testat şi modul în care am cresut. Astfel, indiferent de următorul capitol din viaţa mea, a muntelui următor, eu voi continua să forţez. Tot voi urca. Voi creşte. Tenis, îţi spun la revedere", a scris sportiva din Rusia pe pagina de Instagram. 

Maria Sharapova a câştigat Wimbledon la doar 17 ani, iar printre titlurile cucerite se numără şi cinci titluri de Grand Slam, două la French Open, 2012 şi 2014, ultimul după o finală cu Simona Halep, şi câte unul la Australian Open, în 2008, Wimbledon, în 2004 şi US Open, în 2006.

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, la începutul lunii iunie 2016, faptul că Maria Sharapova, fost lider al clasamentului WTA, a fost suspendată pe o perioadă de doi ani, după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium, în urma unui test antidoping susţinut, în ianuarie, la turneul de la Australian Open.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe