Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Maria Sharapova şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant al fostului lider mondial: "Îţi spun la revedere"

BREAKING NEWS | Maria Sharapova şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant al fostului lider mondial: "Îţi spun la revedere"

Tenis

Comentarii

Maria Sharapova şi-a anunţat retragerea din tenis la 32 de ani, într-un moment în care se afla pe locul 373 mondial. Anunţul a fost făcut prin intermediul unui mesaj pe Instagram.

Maria Sharapova s-a retras din tenis

Născută în Nyagan, Rusia, Maria Sharapova a fost una dintre sportivele care au dominat circuitul feminin din tenis. În 2005, Sharapova a fost lider mondial, iar de-a lungul carierei a cucerit 36 de titluri şi a avut încasări de 39 de milioane de dolari. Sportiva din Rusia îşi încheie cariera cu 645 de victorii şi 171 de înfrângeri. 

"Tenisul mi-a arătat lumea şi mi-a arătat din ce "material" sunt făcută. Este modul în care m-am testat şi modul în care am cresut. Astfel, indiferent de următorul capitol din viaţa mea, a muntelui următor, eu voi continua să forţez. Tot voi urca. Voi creşte. Tenis, îţi spun la revedere", a scris sportiva din Rusia pe pagina de Instagram. 

Maria Sharapova a câştigat Wimbledon la doar 17 ani, iar printre titlurile cucerite se numără şi cinci titluri de Grand Slam, două la French Open, 2012 şi 2014, ultimul după o finală cu Simona Halep, şi câte unul la Australian Open, în 2008, Wimbledon, în 2004 şi US Open, în 2006.

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, la începutul lunii iunie 2016, faptul că Maria Sharapova, fost lider al clasamentului WTA, a fost suspendată pe o perioadă de doi ani, după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium, în urma unui test antidoping susţinut, în ianuarie, la turneul de la Australian Open.

 

Afla mai multe despre: maria sharapovamaria sarapovamaria sharapova retrageremaria sharapova tenis 

viewscnt
Articole similare