Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Marko Duganzic pleacă de la FC Botoşani! Marius Croitoru a confirmat: "Nu avem de ales. Are două oferte"

BREAKING NEWS | Marko Duganzic pleacă de la FC Botoşani! Marius Croitoru a confirmat: "Nu avem de ales. Are două oferte"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru, a confirmat că este inevitabilă despărţirea de atacantul croat Marko Dugandzic, unul dintre cei mai valoroşi jucători din Liga 1 în ultimul an. Acesta a mai fost dorit, în trecut, şi de FCSB.

Fotbalistul croat Marko Dugandzic a intrat în ultimul an de contract şi, aşa cum era de aşteptat, FC Botoşani este obligată să-l vândă până-n iarnă ca să nu-l piardă gratis. Antrenorul celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru, a recunoscut la "Sport.ro" faptul că plecarea lui Dugandzic este inevitabilă, acesta fiind urmărit de echipe importante din Europa.

"Marko Dugandzic va fi o pierdere pentru noi. Sub nicio formă nu va ajunge în Liga 1. Mi-a spus că are două oferte: una din Italia şi una din Anglia, din Championship.

Nu mai avem ce să îi facem, trebuie să îl înţelegem. Va acoperi o bună parte a bugetului nostru. Înainte de pandemie, clubul a primit o ofertă de 1 milion de euro. Cred că şi de această dată va fi vorba de o sumă asemănătoare, cu plusuri sau minusuri", a declarat Marius Croitoru, la Sport.ro

Marko Dugandzic a sosit la FC Botoşani în luna ianuarie, iar în opt luni a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din Liga 1. A marcat 11 goluri în 16 meciuri pentru FC Botoşani în toate competiţiile, iar echipele au început să roiască în jurul său. FC Botoşani nu poate să-i prelungească contractul, deoarece nu are puterea financiară de a-i onora pretenţiile financiare, aşa că este nevoită să-l lase să plece.

Marko Dugandzic, dorit şi de FCSB. Gigi Becali: "Este interesant"

Atacantul croat ar fi fost şi pe placul finanţatorului de la FCSB, Gigi Becali, însă acesta nu a ajuns la o înţelegere cu patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime. În plus, relaţiile dintre cele două cluburi nu mai sunt atât de prietenoase după ce au picat şi numeroasele tratative pentru Andrei Chindriş. Atunci, Gigi Becali s-a înfuriat pe amânările şi refuzurile moldovenilor şi a închis orice intenţie de transfer.

"Nu i-am făcut nicio ofertă lui Iftime pentru acest atacant, dar recunosc că este interesant. O să întreb în stânga şi în dreapta despre el, dar nu am făcut nicio ofertă. Vreau să fie foarte clar acest lucru. Văd că lui Iftime ii place să facă afaceri cu mine", a recunoscut Gigi Becali, în urmă cu câteva luni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare