Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Breaking News. Mbappe a făcut anunţul! ”Nu, nu mă voi transfera la Real Madrid!” Francezul le-a pus gând rău spaniolilor! ”Vreau să îi elimin din Champions League!”

Breaking News. Mbappe a făcut anunţul! ”Nu, nu mă voi transfera la Real Madrid!” Francezul le-a pus gând rău spaniolilor! ”Vreau să îi elimin din Champions League!”

PSG

Comentarii

Starul lui PSG a recunoscut că nu se va transfera la Real Madrid în această iarnă, chiar dacă echipa lui Florentino Perez îl doreşte cu insistenţă.

Vara trecută a fost creată o adevărată telenovelă, după ce Florentino Perez a recunoscut public că Real Madrid îl doreşte pe Mbappe. Mai mult decât atât, Real Madrid ar fi făcut o ofertă imensă pentru starul francez, dar PSG nici nu a dorit să audă. 

Conducerea lui PSG a precizat după acel moment că va face orice este posibil pentru ca atacantul francez să rămână la Paris. Mbappe ar fi primit mai multe oferte de prelungire, dar până în acest moment, francezul nu a semnat un nou contract. 

Şeptarul lui PSG va intra în luna ianuarie în ultimele 6 luni de contract şi poate negocia cu orice echipă doreşte, iar mai multe voci din fotbalul mondial au admis că Mbappe va ajunge la Real Madrid liber de contract, acesta putând fi unul dintre cele mai mari tunuri din istorie date de madrileni pe piaţa de transferuri. 

Totuşi, înainte de finalul anului, colegul din atac al lui Messi şi Neymar a oferit mai multe declaraţii în care a precizat că nu are de gând să semneze cu Real Madrid în perioada de transferuri din ianuarie. El a precizat că va da totul pentru a câştiga toate trofeele posibile cu PSG în acest sezon. De asemenea, el i-a pus gând rău lui Real Madrid şi vrea să o elimine în Champions League.

”Nu, nu mă voi transfera la Real Madrid!”

”Nu, nu mă transfer la Real Madrid în ianuarie. În ianuarie, nu se va întâmpla asta. Sunt la Paris Saint-Germain, sunt foarte fericit şi voi încheia 100% sezonul ca jucător al lui PSG. Voi da totul pentru a câştiga cu Paris toate trofeele din acest sezon.

Real Madrid în iunie? Chiar nu este momentul să vorbesc despre asta. Singurul lucru pe care îl gândesc este să o bat pe Real Madrid în Liga Campionilor. Suntem pregătiţi şi sunt gata să joc şi să dau totul pentru PSG. 

'Regreţi ce s-a întâmplat vara trecută [dorinţa de a pleca]?' Nu, nu regret nimic pentru că am fost sincer. Eu spun ce am în minte. Nimeni nu mă poate critica asta pentru”, a spus francezul, pentru CNN.

Real Madrid şi PSG se întâlnesc în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în februarie, într-o dublă manşă care va fi transmisă de Telekom Sport. Kylian Mbappe a marcat 13 goluri şi a livrat 14 pase de gol în 23 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de PSG.

Potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Kylian Mbappe este de 160 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: psg-mbappe-real madrid 

viewscnt
Articole similare