Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Meci de gală pentru tricolorii mici! Rădoi: "Aşteptăm răspunsul lor!" Cine poate veni pe Naţional Arena în noiembrie

BREAKING NEWS | Meci de gală pentru tricolorii mici! Rădoi: "Aşteptăm răspunsul lor!" Cine poate veni pe Naţional Arena în noiembrie

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata U21 a României ar putea disputa un amical de gală în luna noiembrie, oficialii FRF fiind în negocieri cu selecţionata similară a Franţei pentru o confruntare pe Naţional Arena.

Franţa este de asemenea calificată la Euro 2019, după un traseu aproape perfect într-o grupă din care au mai făcut parte Slovenia, Muntenegru sau Bulgaria. "Cocoşii" au obţinut 28 de puncte dintr-un maxim de 30, remizând o singură dată, cu Slovenia, scor 1-1.

Amicalul cu Franţa nu este însă confirmat, iar Mirel Rădoi a dezvăluit că un răspuns ar trebui să sosească în această seară. În cazul în care confruntarea va pica, tricolorii mici se vor reorienta.

"Aşteptăm până în această seară, la ora 21:00, să vedem dacă Franţa va confirma meciul amical, după care ne vom orienta, în funcţie de răspunsul primit", a declarat Mirel Rădoi.

 

ACUM LIVE | Mirel Rădoi, declaraţii după calificarea la Euro 2019

Posted by TelekomSport.ro on Wednesday, October 17, 2018

Afla mai multe despre: radoiromaniaamicallive 

viewscnt
Articole similare