Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Meciul dintre Astra şi U Craiova nu se mai dispută astăzi! Încă patru fotbalişti, confirmaţi pozitiv cu COVID-19

BREAKING NEWS | Meciul dintre Astra şi U Craiova nu se mai dispută astăzi! Încă patru fotbalişti, confirmaţi pozitiv cu COVID-19

Fotbal

Comentarii

Partida dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, programată astăzi, de la ora 18:45, nu se va mai disputa, după ce patru jucători de la prima echipă şi unul de la echipa secundă au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus.

În urmă cu puţine momente, au sosit rezultatele ultimelor teste COVID-19 la care au fost supuşi jucătorii şi membrii staff-urilor celor de la Astra Giurgiu, înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Din primele informaţii, cinci jucători de la Astra Giurgiu au fost depistaţi pozitiv: patru de la prima echipă şi unul de la echipa secundă.

Din informaţiile Telekom Sport, jucătorii Astrei care au COVID-19 sunt David Lazar, David Bruno, Constantin Dima şi Costel Avram, dar şi un fotbalist de la echipa a doua.

Ljuban Crepulja a dat "startul" la COVID-19 la Astra!

Meciul Astra - U Craiova trebuia să se dispute meciuri, dar mijlocaşul Crepulja a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi partida a fost amânată de LPF. "Meciul se amână. Vom urma protocolul impus. Acum vorbim cu LPF şi cu DSP pentru a stabili paşii următori", spunea Dani Coman, preşedintele Astrei, miercuri. Astra se înscrie astfel în rândul cluburilor din Liga I care au avut înregistrate cazuri de teste pozitive, ca Dinamo, CFR Cluj, Poli Iaşi, FC Botoşani şi Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare