Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul UTA - Petrolul, amânat, după ce şase persoane din cadrul clubului din Ploieşti au fost depistate cu COVID-19! Anunţ oficial

Meciul UTA - Petrolul, amânat, după ce şase persoane din cadrul clubului din Ploieşti au fost depistate cu COVID-19! Anunţ oficial

Liga 2

Comentarii

Şase persoane din cadrul clubului Petrolul Ploieşti au fost depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, partida UTA – Petrolul a fost amânată, anunţă site-ul frf.ro. Departamentul de competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a amânat meciul ploieştenilor programat iniţial sâmbătă, 4 iulie.

Având în vedere discuţiile avute cu reprezentanţii celor 6 formaţii implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferinţe, pentru a stabili modul de acţiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploieşti, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federaţia Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora şi utilizând toate datele disponibile din calendarul competiţional.

DSP Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploieşti.

Şi un arbitru a fost testat pozitiv

Federaţia Română de Fotbal anunţă şi că unul dintre arbitri de Liga 2 a fost testat pozitiv. Lotul pentru Liga 1 şi meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceştia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie şi până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal. Arbitrul depistat pozitiv nu va mai fi delegat în acest final de sezon. Conform anchetei epidemiologice declanşate, s-a constatat că arbitrul s-a infectat la locul de muncă, în afara activităţii sportive.

Afla mai multe despre: uta aradpetrolulliga 2covid 19amanare 

viewscnt
Articole similare