Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mihaela Buzărnescu s-a retras de la US Open. Prima reacţie a jucătoarei

BREAKING NEWS | Mihaela Buzărnescu s-a retras de la US Open. Prima reacţie a jucătoarei

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu, numărul 21 mondial, şi-a anunţat retragerea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Jucătoarea în vârstă de 30 de ani nu a reuşit să se recupereze în timpul util pentru partida din runda inaugurală, după accidentarea suferită la turneul de la Montreal.

Mihaela Buzărnescu urma să joace, marţi seară, cu cehoaica Marketa Vondrousova, dar a ales să nu rişte nimic. Locul său va fi luat de Mona Barthel.

"Am decis să nu joc, e mai bine! A fost o decizie grea, dar e spre binele meu şi pentru sănătatea mea", a fost prima reacţie a Mihaelei Buzărnescu, pentru ProSport.

O singură dată a jucat Mihaela Buzărnescu pe tabloul principal de la US Open, anul trecut, atunci când a fost învinsă în runda inaugurală de daneza Caroline Wozniacki, actualul loc 2 WTA.

La începutul lunii august, Mihaela Buzărnescu s-a ales cu un ligament rupt la glezna dreaptă şi cu alte două întinse, după accidentarea suferită în partida cu ucraineanca Elina Svitolina, din turul secund al turneului Rogers Cup, de la Montreal.

Afla mai multe despre: buzarnescuus opentenis 

viewscnt
Articole similare