Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mihai Rotaru a anunţat oficial numele noului antrenor al Universităţii Craiova: "Ne dorim să fim campionii României". Cine îi ia locul lui Piţurcă

BREAKING NEWS | Mihai Rotaru a anunţat oficial numele noului antrenor al Universităţii Craiova: "Ne dorim să fim campionii României". Cine îi ia locul lui Piţurcă

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a lămurit problema antrenorului prin intermediul unui comunicat oficial. Omul de afaceri spune că ”astăzi, ne asumăm numirea domnului Corneliu Papură în funcţia de antrenor oficial”.

Patronul Craiovei a încercat să liniştească apele după toată agitaţia produsă de plecarea lui Victor Piţurcă. Prin intermediul unui comunicat postat pe contul oficial de Facebook al Craiovei, Mihai Rotaru susţine că-şi asumă numirea lui Cornel Papură în funcţia de antrenor principal. Omul de afaceri este convins că Papură poate face performanţă la Craiova, mai ales că a avut unele rezultate bune ca antrenor al echipei din Bănie:

”Astăzi, ne asumăm numirea domnului Corneliu Papură în funcţia de antrenor principal. La calităţile pe care am mizat în alegerea pentru perioada precedentă în care a fost antrenor principal, acum putem să mai adăugăm una: rezultatele obţinute. Pentru că domnul Papură a reuşit în aceea perioadă două calificări consecutive în tururi superioare ale UEFA Europa League, precum şi o medie de două puncte pe meci, medie care, dacă ar fi fost menţinută astăzi, ne-ar fi plasat pe prima poziţie a clasamentului. Şi asta în condiţiile în care timp de o lună şi jumătate a jucat din 3 în 3 zile, cu deplasări în Azerbaidjan, Grecia sau Ungaria.

Mihai Rotaru a anunţat oficial numele noului antrenor al Universităţii Craiova: "Ne dorim să fim campionii României"

Mai mult decât atât, considerăm că, în acest moment, avem un lot mult mai puternic decât a fost în primul mandat, cu jucători ca Nistor, Ivan, Mihăilă şi Koljic (accidentaţi în acel moment), Cosic şi Măţel. Credem totodată că jucători precum Martic, Mirko sau Mateiu, jucători ce au evoluat mai puţin sau deloc în ultima perioadă, vor aduce un plus valoric echipei. Şi sperăm că în perioada imediat următoare să se mai alăture cel puţin un nume familiei noastre”, este comunicatul postat de Mihai Rotaru, patronul Craiovei.

Craiova l-a vrut antrenor pe Edi Iordănescu, dar Gaz Metan s-a opus

Anunţul făcut de Mihai Rotaru vine în contextul în care oficialii Craiovei n-au reuşit să-l aducă pe Edi Iordănescu. Antrenorul în vârstă de 41 de ani şi-ar fi dorit să antreneze în Bănie, dar este legat de Gaz Metan printr-o clauză de reziliere de 200.000 de euro. Şefii Craiovei au vrut să plătească doar o parte din această clauză, însă au fost refuzaţi. Până la urmă, Mihai Rotaru a anunţat că Papură va fi antrenorul principal, după ce iniţial a fost desemnat să asigure interimatul.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare