Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mihai Stoica, anunţ de ultim moment despre negocierile FCSB - CSA Steaua pentru accesul pe Ghencea

BREAKING NEWS | Mihai Stoica, anunţ de ultim moment despre negocierile FCSB - CSA Steaua pentru accesul pe Ghencea

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (58 de ani), preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a făcut un anunţ de ultimă despre starea negocierilor vis a vis de intrarea echipei lui Gigi Becali pe Stadionul Steaua.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre negocierile dintre FCSB şi CSA Steaua pentru accesul clubului patronat de Gigi Becali pe stadionul din Ghencea. Oficialul FCSB a spus că în continuare se aşteaptă finalitatea negocierilor, dar "nu s-a schimbat nimic".

BREAKING NEWS | Mihai Stoica, anunţ de ultim moment despre negocierile FCSB - CSA Steaua pentru accesul pe Ghencea

Scurt, Mihai Stoica a anunţat că momentan nu s-a ajuns la niciun acord pentru accesul FCSB pe Stadionul Steaua, după ce Ministrul Apărării, Angel Tîlvar, a semnat şi şi-a dat acceptul pentru intrarea echipei lui Gigi Becali pe arena din Bulevardul Ghencea.

"Vali (n.r. - Argăseală) e acolo, nu s-a schimbat nimic, aşteptăm. Sunt oameni cu care se poate discuta, oameni cu capul pe umeri", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce a spus Gigi Becali despre negocierile pentru Ghencea

Mandatat de Gigi Becali, Valeriu Argăseală a mers la CSA Steaua pentru a se pune la masa negocierilor cu oficialii clubului Armatei. Gigi Becali a făcut şi el un anunţ de ultim moment despre starea negocierilor şi a spus că este sceptic în privinţa faptului că echipa sa va putea să intre în Ghencea.

"Vali (n.r. - Argăseală) e acum acolo (n.r. - la CSA Steaua) şi el zice că se va descurca, că oamenii sunt de bună credinţă. Eu nu cred. Vali zice aşa <<Gigi, sunt de bună credinţă>>, eu i-am spus că nu cred. Nu mai avem timp dupa azi

Ciolacu să spună stop, să aibă bărbăţie, dar să zică că el conduce România şi să-i dea stadionul lui Becali, ca să se bucure milioanele de oameni, care nu ţin cu tâmpenia lui Talpan. Lasă, mă, omul să joace, că s-a făcut stadion pentru oameni. Ciolacu a zis, dar trebuie să aibă putere.

Nu e respectat ordinul ministrului, subalternii nu-l respectă. Punem acolo clauză. Dacă au pus clauzele aberante, înseamnă că e o problemă", a declarat Gigi Becali, luni, în jurul prânzului.

Afla mai multe despre: mihai stoicagigi becalistadionul steauanegocieri 

viewscnt
Articole similare