Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mihai Teja revine în Liga 1. Cu ce echipă s-a înţeles. Va semna pe un an şi jumătate

BREAKING NEWS | Mihai Teja revine în Liga 1. Cu ce echipă s-a înţeles. Va semna pe un an şi jumătate

Superliga

Comentarii

Mihai Teja n-a rămas prea mult timp departe de fotbal şi are deja un nou angajament. Fostul antrenor al lui Poli Iaşi s-a înţeles cu FC Voluntari.

Mihai Teja a fost demis înainte de Crăciun de la Poli Iaşi, dar n-a avut timp să se plictisească. Antrenorul în vârstă de 41 de ani a negociat cu FC Voluntari şi a fost de acord să-i preia pe ilfoveni. Mihai Teja va semna pe un an şi jumătate şi are ca obiectiv pentru acest sezon salvarea de la retrogradare.

Este însă o misiune dificilă. FC Voluntari este pe ultimul în Liga 1, cu o singură victorie în 21 de etape şi cu doar 8 puncte acumulate, cu 13 mai puţine decât primul loc care asigură salvarea.

Teja va semna contractul după ce Bergodi va fi demis oficial

În acte, Cristiano Bergodi este în continuare antrenorul lui FC Voluntari, dar este o chestiune de timp până va fi demis. Potrivit înţelegerii, antrenorul italian ar fi trebuit până în pauza din iarnă să termine cu FC Voluntari în primele 12, adică în afara locurilor retrogradabile. Dacă în această situaţie ar fi fost demis, ar fi trebuit să primească compensaţii de 150.000 de euro.

Cum însă FC Voluntari este ultima în clasament, Cristiano Bergodi poate fi demis fără să fie la mijloc vreo pretenţie financiară.

 

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare