Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Mijlocaşul pleacă din Bănie! A acceptat oferta pentru a pleca de la U Craiova! "E cea mai bună variantă"

BREAKING NEWS Mijlocaşul pleacă din Bănie! A acceptat oferta pentru a pleca de la U Craiova! "E cea mai bună variantă" galerie foto
Comentarii

Mijlocaşul paraguayan Cesar Meza Colli se va despărţi de U Craiova, club cu care semnase un contract pe trei sezoane în momentul sosirii sale în România.

Paraguayanul César Meza Colli (28 de ani) se va despărţi definitiv de Universitatea Craiova. Sud americanul nu a reuşit să se impună în Bănie, deşi gruparea olteană l-a transferat cu intenţia de a-l transforma într-un titular.

Meza Colli a arătat calităţi indiscutabile, dar nu s-a acomodat deloc la fotbalul românesc. După doi ani de când a sosit în România, fotbalistul este gata să dea curs ofertei venite pe numele său.

Mijlocaşul pleacă din Bănie! A acceptat oferta pentru a pleca de la U Craiova! "E cea mai bună variantă" 

"Era foarte scump pentru noi FC Voluntari... salariul, da... în jur de 10.000 de euro pe lună. Dacă stai aşa să te gândeşti, se compară cu Eric. Este un pic mai bun şi mai rapid. Joacă în spatele vârfului. Ni s-au propus mai mulţi jucători şi l-am văzut şi pe Meza. Este un stângaci excepţional, mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Iulian Miu pentru Telekom Sport, la acea vreme oficial al Voluntariului în momentul în care Meza Colli a ajuns la Craiova.

Împrumutat în sezonul trecut la Keşla, în Azerbaidjan, Meza Colli a arătat semne de revenire. A marcat de patru ori în 19 meciuri pentru clubul la care evoluase înainte să ajungă la Craiova. Conform azerisport.com, gruparea azeră a înaintat deja o ofertă pentru achiziţionarea definitivă a talentatului mijlocaş.

În presa din Azerbaidjan, Meza Colli a explicat: "O să plec în România, pentru că mai am un an de contract cu Universitatea. Apoi, vom vedea. Totul va fi clar. Mai am timp până în august să merg în România, dar pentru început voi merge în Paraguay. Mă simt bine în Azerbaijdan"

Presa azeră consideră că César Meza Colli este "cea mai bună variantă" pentru formaţia de pe ASK Arena: "Tarlan Ahmetov l-a transformat în piesa lipsă de care echipa avea nevoie. Şi pentru Meza, Keşla este cea mai bună variantă"

César Meza Colli şi-a ajutat echipa să termine pe locul trei stagiunea trecută şi i-a convins pe oficialii azeri că merită transferat definitiv. La formaţia azeră, s-a transferat în acest an şi fostul jucător de la Dinamo, angolezul Alexander Christovão.

  • 17 meciuri a jucat Meza la U Craiova
  • Cesena, Alaves, Inter Baku şi Zira sunt celelalte echipe din cariera sa
  • 3 meciuri are Cesar în Serie A din Italia

Afla mai multe despre: cesar meza colli 

viewscnt
Articole similare