Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mino Raiola a fost internat la terapie intensivă! Care este starea impresarului lui Ibrahimovic

BREAKING NEWS | Mino Raiola a fost internat la terapie intensivă! Care este starea impresarului lui Ibrahimovic

Diverse

Comentarii

Celebrul impresar Mino Raiola ar fi fost internat la terapie intensivă, potrivit jurnaliştilor din Germania.

Mino Raiola a fost internat la terapie intensivă! Care este starea impresarului lui Haaland

Impresarul a fost operat în urmă cu mai puţin de două săptămâni, la San Raffaele, dar s-a scris că ar fi fost vorba despre o intervenţie care era planificată de ceva timp.

Între timp, starea lui s-ar fi înrăutăţit, iar potrivit cotidianului german BILD, Raiola ar fi internat la terapie intensivă cu o boală pulmonară, care nu ar avea nicio legătură cu COVID-19. După operaţia care a avut loc pe 12 ianuarie, Alberto Zangrillo, şeful spitalului din Milano, a confirmat că intervenţia era planificată de ceva vreme. 

Mino Raiola este considerat unul dintre cei mai importanţi agenţi de fotbalişti din lume. În 2020, Forbes îl plasa pe Raiola pe locul 4 în topul impresarilor din sport, cu o avere de 84,7 milioane de dolari şi contracte în valoare de 847,7 milioane de dolari. Primele trei poziţii erau ocupate de Scott Boras (baseball – contracte de 3,2 miliarde de dolari, avere de 161,1 milioane de dolari), Jonathan Barnett (fotbal – contracte de 1,4 miliarde de dolari, avere de 142,3 milioane de dolari) şi Jorge Mendes (fotbal – contracte de un miliard de dolari, avere de 104 milioane de dolari).

Crescut în Ţările de Jos, unde familia sa a emigrat în anii 1960 din regiunea Campania pentru a deschide o pizzerie, Carmine Raiola nu s-a ocupat niciodată cu pregătirea pizzei, ci a intrat imediat în lumea fotbalului.

După ce a început să lucreze la centrul de juniori al clubului Haarlem, a fost agentul unor jucători olandezi, pentru a deveni unul dintre cei mai puternici şi carismatici impresari din lume. Printre fotbaliştii reprezentaţi de el sunt vedete ca Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti şi Matthijs de Ligt.

Afla mai multe despre: mino raiola-haaland-italia 

viewscnt
Articole similare