Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mino Raiola lucrează la transferul lui Ionuţ Radu de la Inter! "Aproape sigur va fi titular aici!"

BREAKING NEWS | Mino Raiola lucrează la transferul lui Ionuţ Radu de la Inter! "Aproape sigur va fi titular aici!"

Inter Milano

Comentarii

Ionuţ Radu nu a avut multe şanse de a apăra la Inter sub comanda lui Antonio Conte, iar portarul român ar putea pleca în această vară de la campioana din Serie A.

Presa din Italia a scris despre interesul mai multor cluburi pentru fostul internaţional de la tineret, dar cea mai plauzibilă variantă ar putea fi Hellas Verona, echipă care a terminat pe locul 10 în sezonul trecut. 

Inter ar dori să aducă o altă rezervă pentru Samir Handanovic, iar favorit pentru acest post ar fi italianul Marco Silvestri, portarul Veronei, care mai are contract cu echipa până în 2022. 

Ionuţ Radu ar urma să fie dat la schimb, iar Verona ar putea încasa şi o sumă de bani. Cei doi portari vor semna un contract de împrumut cu obligaţie de transfer permanent, potrivit larena.it. De această mutare ar urma să se ocupe Mino Raiola, impresarul lui Silvestri.

"Ionuţ Radu, 24 de ani, cu o cotă de piaţă de 6 milioane de euro. Nu a fost titular, ci a doua variantă a lui Inter, după Handa. La Verona îşi va găsi locul şi aproape sigur va fi titular", scrie sursa citată.

Ionuţ Radu ar putea avea concurenţă serioasă. Verona mai are în lot alţi 3 portari. Ivor Pandur (21 de ani, 6 meciuri în sezonul trecut), Nicola Borghetto (21 de ani, niciun meci în sezonul trecut) şi Alessandro Berardi (30 de ani, 1 meci). Marco Silvestri a jucat sezonul precedent în 34 de partide. 

Radu a jucat la Inter 2 meciuri pe final de sezon, când echipa era deja campioană: 5-1 cu Sampdoria şi 3-1 cu AS Roma.  

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare