Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Mircea Lucescu, revenire-BOMBĂ în fotbal! Legendarul antrenor a bătut palma cu o super echipă din Europa

BREAKING NEWS | Mircea Lucescu, revenire-BOMBĂ în fotbal! Legendarul antrenor a bătut palma cu o super echipă din Europa

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu a confirmat că va reveni în fotbal şi că a ajuns la o înţelegere cu un club din străinătate. Antrenorul în vârstă de 74 de ani ar urma să ocupe funcţia de director tehnic la Beşiktaş.

Mircea Lucescu este liber de contract încă de acum un an, când s-a despărţit de naţionala Turciei. De atunci, a tot purtat discuţii pentru a reveni în fotbal, dar nu a ajuns la niciun acord. Situaţia lui Mircea Lucescu este însă pe cale să se schimbe. ”Il” Luce a confirmat că a ajuns la un acord cu cei din conducerea lui Beşiktaş, echipă pe care a pregătit-o în perioada iulie 2002 - mai 2004 şi alături de care a luat titlul în Turcia:

”Da, probabil că mă întorc în fotbal. O voi ajuta pe Beşiktaş ca şi consultant, ca director tehnic. O să am o întâlnire cu preşedintele Ahmet Nur Cebi. După aceea, vom vedea dacă accept”, a declarat Mircea Lucescu, citat de sporx.com.

Mircea Lucescu la Beşiktaş. Ce funcţie urmează să ocupe

De această dată, Mircea Lucescu nu va trece pe banca ”vulturilor”. Cel mai titrat antrenor român va ocupa funcţia director tehnic şi va avea responsabilităţi extinse în ceea ce priveşte politica de transferuri. Lucescu ar urma să fie responsabil şi cu restructurarea lotului, dar şi cu identificarea de noi ţinte pentru fosta campioană a Turciei.

Cel care insistă pentru aducerea lui Mircea Lucescu este preşedintele Ahmet Nur Cebi, un personaj important în fotbalul turc. Acesta vrea să profite de experienţa pe care Mircea Lucescu a avut-o la naţionala Turciei, când şi-a făcut o listă cu peste 100 de tineri jucători turci, care ar avea potenţialul să joace pentru prima reprezentativă.

De altfel, cei de la sporx.com scriu că Mircea Lucescu şi-a întocmit deja o listă cu tineri jucători turci şi străini pe care i-ar putea aduce la Beşiktaş. Antrenorul român este cunoscut pentru talentul său de a descoperi, creşte şi lansa jucători cu potenţial foarte ridicat.

Dorit de Rapid, Mircea Lucescu s-a înţeles cu Beşiktaş

Fostul selecţioner al Turciei a profitat de timpul liber pe care l-a avut în ultimul an şi a urmărit intens fotbalul românesc. Lucescu s-a apropiat în această perioadă de Rapid, unde a fost dorit cu insistenţă de primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache. De altfel, edilul lăsa de înţeles la finalul lui 2019 că Mircea Lucescu a acceptat să lucreze pentru echipa din Giuleşte, care caută să revină în Liga 1.

Totuşi, pare că proiectul prezentat de cei de la Beşiktaş a fost mult mai interesant pentru Mircea Lucescu.

viewscnt
Articole similare