Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mircea Rednic, OUT de la Dinamo! Cearta cu Negoiţă, decisivă. Ce s-a întâmplat şi favoritul pentru înlocuirea "Puriului"

BREAKING NEWS | Mircea Rednic, OUT de la Dinamo! Cearta cu Negoiţă, decisivă. Ce s-a întâmplat şi favoritul pentru înlocuirea "Puriului"

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic şi-a anunţat plecarea de la Dinamo în această dimineaţă, la finalul unui sezon în care "câinii" au obţinut o clasare ruşinoasă: locul 9 în Liga 1 (locul 3 în play-out).

Din informaţiile Telekom Sport, "Puriul" a decis să demisioneze după o discuţie tensionată cu patronul Ionuţ Negoiţă. Rednic a iniţiat un dialog cu patronul roş-albilor cu privire la bugetul de transferuri pentru noul sezon, iar răspunsul lui Negoiţă a fost unul dezarmant: "Astea sunt rezultate să mai vrei şi bani!?" A fost momentul în care Rednic i-a transmis lui Negoiţă că în aceste condiţii va pleca de la Dinamo.

Nistor, mărul discordiei

Un subiect aprins de discuţie între cei doi a fost reprezentat şi de dorinţa lui Negoiţă de a-l vinde pe căpitanul Dan Nistor în această vară, pentru o ofertă considerată derizorie de Rednic. Dinamo are pe masă o ofertă de 150.000 de euro pentru mijlocaş, de la un club din Bulgaria,

sumă cu care Rednic nu a fost de acord: "La banii ăştia îl cumpăr eu, să rămână la Dinamo!", i-ar fi transmis "Puriul" patronului dinamovist.

În aceste momente, tehnicianul e în continuare la hotelul RIN şi negociază detaliile despărţirii de clubul la care revenise în noiembrie 2018. Vestea plecarii lui Rednic i-a luat în totalitate prin surprindere pe jucători, majoritatea fiind aduşi chiar de fostul fundaş în acest sezon.

Dinamo confirmă

  • Despărţirea de Rednic a fost confirmată de clubul Dinamo, prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook.

"OFICIAL. Comunicat de presă

Bucureşti, 3 iunie 2019. FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ştefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competiţional 2018-2019.

Mircea Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviştilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat.
Echipa din Ştefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an şi a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament.

Dincolo de rezultate, FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ştefan cel Mare.
Noua conducere tehnică a echipei va fi anunţată prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro",
se arată în comunicatul roş-albilor.

Cine vine în locul lui Rednic

Dinamo e astfel în situaţia de a-şi căuta un nou antrenor pentru sezonul 2019-2020, iar din informaţiile Telekom Sport pe lista lui Negoiţă se află acum trei variante: Flavius Stoican, tehnician care şi-a anunţat deja plecarea de la Iaşi, Liviu Ciobotariu - în prezent la FC Botoşani - şi Claudiu Niculescu, cel căruia Rednic îi luase locul în noiembrie 2018.

26 de meciuri - a stat Rednic pe banca lui Dinamo în acest mandat, iar palmaresul acestuia e următorul: 11 victorii, 9 egaluri şi 6 înfrângeri.

9 - e locul ocupat de Dinamo la finalul sezonului 2018-2019;

 

Afla mai multe despre: rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare