Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mirel Rădoi stă pe bancă în România – Macedonia de Nord! VIDEO | A ajuns pe stadion. Cum s-a schimbat totul într-o singură zi

BREAKING NEWS | Mirel Rădoi stă pe bancă în România – Macedonia de Nord! VIDEO | A ajuns pe stadion. Cum s-a schimbat totul într-o singură zi

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, va sta pe banca tehnică la partida cu Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, conform informaţiilor Telekom Sport. Vestea vine contrar aşteptărilor tuturor, în urma unui nou test negativ de COVID-19.

Mirel Rădoi stă pe banca tehnică în România – Macedonia de Nord

Naţionala României ia startul în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 împotriva Macedoniei de Nord, joi, de la 21:45, într-un meci care poate fi urmărit pe Telekomsport.ro.

În urmă cu câteva zile, nimic nu anunţa că selecţionerul României, infectat cu COVID-19, pe 16 martie, va putea reveni atât de rapid lângă staff-ului naţionalei.

Joi dimineaţa. Mirel Rădoi a fost testat negativ la COVID-19, iar antrenorul a avut nevoie de încă un al doilea rezultat negativ, pentru a-şi conduce jucătorii de pe bancă la debut. Înaintea meciului cu Macedonia de Nord, selecţionerul a primit vestea cea mare. Mirel Rădoi a fost negativ şi la testul UEFA şi a ajuns deja la stadion, informează sursele Telekom Sport. 

Rădoi şi-a surprins elevii şi a intrat în vestiar, pe nepregătite, după cum se arată într-un clip video postat de echipa naţională de fotbal a României.

 

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare