Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Mourinho şi-a decis viitorul! Portughezul a anunţat unde va antrena

BREAKING NEWS Mourinho şi-a decis viitorul! Portughezul a anunţat unde va antrena
Comentarii

Concediat de la Tottenham la 19 aprilie, Jose Mourinho şi-a găsit un job de vară. Astfel, portughezul va fi editorialist la "The Sun" pentru Euro 2020.

Tabloidul englez a anunţat că antrenorul se va alătura echipei sale de cronicari sportivi pe timpul competiţiei. Campionatul European va avea loc în perioada 11 iunie - 11 iulie.

În schimb, într-un interviu acordat pentru The Times, Mourinho şi-a explicat planurile la nivel sportiv: ”Voi aştepta un timp până să revin în fotbal. Este posibil ca sezonul viitor să fie totuşi prea devreme. Vreau un club dar şi o cultură ideală pentru mine. Spre exemplu, dacă mergi în Germania sau în Franţa, vei antrena clar Bayern Munchen sau Paris Saint Germain. Astfel, clasamentul se scrie imediat. Eu vreau competiţie, presiune, iar Premier League este cel mai puternic campionat. Refuz un campionat unde nu am presiune. Pur şi simplu refuz” a explicat Mourinho.

Imediat au început speculaţiile, iar alternativele nu ar fi foarte mult. Mourinho ar avea varianta de a mai încerca o experienţă în Premier League, iar o posibilă destinaţie, susţin englezii, poate deveni Arsenal, unul dintre cluburile mari pe care Mou încă nu le-a antrenat.

Dacă nu va alege Premier League, destinaţiile probabile sunt Italia sau Spania, după ce portughezul a exclus din start Bundesliga şi Ligue 1. Englezii scriu că în Spania l-ar putea atrage proiectul Real Madrid, iar în Italia, o eventuală revenire la Inter sau o trădare supremă pentru fanii nerazzurilor: Milan sau Juve.

Italienii chiar au scris recent că Juve ar fi interesată deja de serviciile sale. Cum Andrea Pirlo nu este sigur că va mai rămâne pe banca juventinilor, interesul mai vechi al lui Agnelli poate redeveni unul actual. Site-ul Juvelive.it a anunţat deja că portughezul ar fi devenit principalul favorit la bookmakerilor pentru a prelua banca torinezilor, într-o mutare care l-ar putea aduce din nou alături de Cristiano Ronaldo.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare