Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mutare de vis pentru Rivaldinho. Brazilianul a anunţat transferul de la Viitorul într-un super campionat

BREAKING NEWS | Mutare de vis pentru Rivaldinho. Brazilianul a anunţat transferul de la Viitorul într-un super campionat

Farul Constanța

Comentarii

Rivaldinho, atacantul echipei Viitorul, şi-a dezvăluit planurile de viitor într-un interviu acordat presei braziliene.

Rivaldinho visează să reprezinte naţionala Spaniei sau pe cea a Braziliei şi să prindă un transfer într-un campionat de top.

Mutare de vis pentru Rivaldinho

"Am şi paşaport spaniol. Am posibilitatea să joc pentru Spania sau Brazilia. Momentan, nu mă gândesc la asta. Am mult de muncă pentru a ajunge la acel nivel şi de a mă gândi la o convocare. Am nevoie să ies în evidenţă aici (n.r. - în Liga 1) şi să mă transfer într-un campionat din top 5 în lume", a declarat Rivaldinho pentru presa braziliană.

Rivaldinho a vorbit şi despre nivelul Ligii 1: "Este un campionat echilibrat. Sunt şase echipe care se luptă mereu pentru titlu. Nu este ca Spania, ca Anglia, dar este un campionat echilibrat. Există Clujul, care a câştigat ultimele două titluri în România. Au trecut de faza grupelor în Europa League, după o grupă cu Lazio, Rennes şi Celtic. Clujul este o echipă bine structurată. Campionatul de aici este competitiv, nu este slab. Nu este unul dintre primele cinci, dar este competitiv", a mai spus Rivaldinho.

  • 1 - un milion de euro este cota lui Rivaldinho
  • 24 de ani are fiul lui Rivaldo

"Ianis Hagi va ajunge foarte departe"

Atacantul brazilian s-a referit şi la fostul său coleg Ianis Hagi, despre care are doar cuvinte de laudă.

"Este foarte uşor să joci cu Ianis Hagi. Este excelent, unul dintre cei mai buni cu care am jucat vreodată. Nu am văzut niciodată un jucător care să lovească mingea cu atâta lejeritate şi cu stângul şi cu dreptul. Recent, la Genk, a marcat două goluri din penalty, unul cu dreptul şi altul cu stângul. Sunt sigur că, dacă i se va oferi posibilitate de a juca şi continuitate, va ajunge foarte departe. Are multă calitate", a adăugat Rivaldinho.

Afla mai multe despre: rivaldinho 

viewscnt
Articole similare