Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Naţionala feminină de handbal, în grupă cu Ungaria, Spania, Muntenegru, Senegal şi Kazahstan la Campionatul Mondial. Turneul final va fi în direct la Telekom Sport

BREAKING NEWS | Naţionala feminină de handbal, în grupă cu Ungaria, Spania, Muntenegru, Senegal şi Kazahstan la Campionatul Mondial. Turneul final va fi în direct la Telekom Sport

CM Handbal

Comentarii

România şi-a aflat astăzi adversarele pe care le va întâlni la Campionatul Mondial de handbal feminin din decembrie, din Japonia.

România va participa la Campionatul Mondial din Japonia în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie şi va juca în grupă alături de Ungaria, Spania şi Senegal, aşa cum s-a stabilit la tragerea sorţi din această dimineaţă, de la Tokyo. România a fost cap de serie. 

România s-a calificat fără preliminarii la Campionatul Mondial în urma clasării pe locul patru la ultima ediţiei a Campionatului European. 

Doar campioana mondială va obţine participarea directă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Astfel, pentru România o clasare pe unul dintre locurile 2-7 e vitală, pentru că asigură participarea la turneul preolimpic din 2020, calificarea la Jocurile Olimpice fiind principalul obiectiv al lui Tomas Ryde. Pentru Pentru japonezi ediţia campionatelor lumii la handbal feminin reprezintă repetiţia perfectă pentru Jocurile Olimpice de la anul. 

La ultima ediţie a Campionatului Mondial, în 2017, naţionala României a fost eliminată în faza optimilor de finală de Cehia (27-28). Podiumul a fost ocupat, în ordine, de Franţa, Norvegia şi Olanda.

  • Toate meciurile României, precum şi celelalte partide de la turneul final din Japonia vor fi în direct la Telekom Sport.

Componenţa Grupelor

Grupa A

Olanda

Norvegia

Serbia 

Slovenia

Angola

Cuba

Grupa B

Franţa

Danemarca

Germania

Korea

Brazilia

Australia

Grupa C

România

Ungaria

Muntenegru

Spania

Senegal

Kazahstan

Grupa D

Rusia

Suedia

Japonia

China

Angola

Congo

Turnele finale transmise de Telekom Sport în perioada 2019 - 2021

 

  • Campionatul Mondial 2019 feminin - Japonia - 30 noiembrie - 15 decembrie
  • Campionatul European 2020 masculin - Austria, Norvegia şi Suedia - 9-26 ianuarie
  • Campionatul European 2020 feminin - Danemarca şi Norvegia - 3-20 decembrie
  • Campionatul Mondial 2021 masculin - Egipt
  • Campionatul Mondial 2021 feminin - Spania 

Afla mai multe despre: romaniacampionatul mondialhandbaljaponia 

viewscnt
Articole similare