Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Nebunie curată! Liverpool a plătit 85 de milioane de euro pentru un fundaş central de 26 de ani

BREAKING NEWS | Nebunie curată! Liverpool a plătit 85 de milioane de euro pentru un fundaş central de 26 de ani

Premier League

Comentarii

Liverpool a făcut primul transfer din această iarnă. ”Cormoranii” au doborât recordul pentru cel mai scump fundaş din lume, după ce au plătit nu mai puţin de 85 de milioane de euro pentru Virgil van Dijk.

Fotbalul din Premier League surprinde din nou. Liverpool a reuşit una dintre cele mai scumpe mutări din această iarnă. ”Cormoranii” au anunţat că l-au transferat pe Virgil van Dijk, un fundaş central de 26 de ani care vine de la Southampton pentru nu mai puţin de 85 de milioane de euro. Virgil van Dijk devine astfel cel mai scump fundaş central din istoria fotbalului.

Fundaşul olandez a semnat de la 1 ianuarie 2018 şi va purta tricoul cu numărul 4. Liverpool speră astfel să-şi rezolve o bună parte din problemele pe care le are în apărare. Virgil van Dijk este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Premier League.

De serviciile sale a fost interesată şi Manchester City, care n-a vrut însă să plătească mai mult de 68 de milioane de euro. Van Dijk este cotat pe transfermarkt.com la 30 de milioane de euro.

”Sunt încântat şi onorat să vă anunţ că am fost de acord să devin jucătorul lui Liverpool. Este o zi în care mă simt mândru că mă alătur unuia dintre cele mai mari cluburi din lume. Sunt nerăbdător să îmbrac celebrul tricou roşu în faţa lui Klop şi voi da tot ce am să ajut acest club minunat”, este prima declaraţie făcută de Virgil van Dijk.

Afla mai multe despre: liverpoolvirgil van dijksouthampton 

viewscnt
Articole similare